ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ μακαρόνια της επιλογής σας
  • 250γρ κρέμα γάλακτος
  • 150γρ καπνιστό σολωμό
  • 100γρ τυρί κρέμα
  • 1 κρεμμύδι ξηρό ψιλοκομμένο
  • χυμό απο μισό λεμόνι
  • αλάτοπίπερο
  • 2 κ σούπας άνιθο ψιλοκομμένο
  • 1/4 κούπα ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράστε τα μακαρόνια σας σύμφωνα με τον χρόνο που αναγράφει η συσκευασία. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε αλάτι στο νερό που βράζει!
  2. Τσιγαρίστε το κρεμμύδι μέσα στο ελαιόλαδο σε μέτρια προς ψηλή θερμοκρασία μέχρι να διαφανίσει και να μαλακώσει. Κόψτε τον σολομό σε μικρά κομμάτια και προσθέστε τον στο τηγάνι.
  3. Έπειτα, χαμηλώστε την φωτιά στο 2 (από 1 έως 9 μετράω) και ρίξτε την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και τον άνηθο. Αφήστε το σκεπασμένο 10 λεπτά.
  4. Τέλος, προσθέστε λίγο αλάτι, μπόλικο μαύρο πιπέρι και τον χυμό απο το λεμόνι. Ανακατέψτε καλά και ενσωματώστε με τα μακαρόνια.

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!