tumblr_ny988ujduq1uq5n6vo1_1280-750x750

ΥΛΙΚΑ

  • 200g μπριζόλα μοσχαρίσια
  • ½ φλιτζάνι σπιτικη σάλτσα ντομάτας
  • 1 κγ μπαχάρι
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • μια πρέζα ζάχαρη
  • τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
  • 250γρ μακαρόνια της επιλογής σας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ενα μικρο τηγάνι, προσθέστε λιγο λάδι και τηγανίστε το κρεμμύδι σας. Κόψτε τις μπριζόλες σε μικρά κομμάτια και προσθέστε τις στο τηγάνι.
  2. Ρίξτε μέσα την σάλτσα ντομάτας, ¼ ποτήρι νερό, λιγο αλάτι και πιπέρι, την ζάχαρη και το μπαχάρι και μόλις πάρει βράση χαμηλώστε την ένταση στο 2, σκεπάστε και αφήστε για σιγοβράσει για 20 λεπτά. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, βράστε μπόλικο νερό σε μια κατσαρόλα προσθέτωντας 1 κγ αλάτι (πάντα αλατίζουμε τα μακαρόνια μας, μην το ξεχνάτε!) και βράστε τα μακαρόνια σας για 10 λεπτά!
  3. Στραγγίστε τα μακαρόνια σας και ρίξτε τα απευθείας μεσα στην σάλτσα που φτιάξατε! Ανακατέψτε καλα και σερβίρετε με μπόλικη παρμεζάνα! Καλή απόλαυση!

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!