mushrooms-750x750

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • ελαιόλαδο
  • 1 κγ γεμάτη κόκκινο πιπέρι
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • μαιντανό (προεραιτικά)
  • 1 κ σούπας ξύδι μπαλσάμικο (η πάστα είναι ακόμα καλύτερη αν έχετε)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάλτε ελαιόλαδο (με το μάτι…υπολογίστε αν θέλετε 5 κ σούπας το λιγότερο) και τσιγαρίστε το κρεμμύδι με το κόκκινο πιπέρι.
  2. Προσθέστε τα μανιτάρια και σε δυνατή φωτιά τηγανίστε τα μέχρι να συρρικνωθούν.
  3. Έπειτα πολτοποιήστε το σκόρδο η κόψτε το σε πολύ λεπτές λωρίδες και προσθέστε το στο τηγάνι μαζί με λίγο μαϊντανό φρέσκο. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
  4. Σβήστε με το μπαλσάμικο και σερβίρετε τα ζεστά

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!