ΥΛΙΚΑ

  • 250γρ κρεμώδες φυστικοβούτυρο
  • 250γρ καστανή μαλακιά ζάχαρη
  • 1 μεγάλο αβγό χτυπημένο
  • 2 κ σούπας γεμάτες αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου.
  2. Χτυπήστε το αβγό και σε αυτο προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε καλά.
  3. Στρώστε ενα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Πλάστε την ζύμη σε μικρές προς μεσαίες μπάλες αφἠνωντας 2 δάχτυλα κενό αναμεταξύ τους απο κάθε πλευρά.
  4. Πιέστε τα μπαλάκια κάτω με ενα πιρούνι σταυρωτά για να δώσετε σχήμα.
  5. Ψήστε για 7 λεπτά. Μολις τα βγάλετε, αφήστε τα τουλάχιστον 5 λεπτά πρωτού τα μετακινήσετε! Αλλιως θα σας διαλυθούν!
  6. Διακοσμήστε με φυστικοβούτυρο η με μαύρη ζάχαρη η ακόμη και με τα δυο! 

 

***Μπορείτε επίσης στο ψήσιμο να προσθέσετε και μια πρεζούλα χοντρό αλάτι από πάνω σε μερικά, η γεύση είναι απίθανη!!!


about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!