IMG_20160628_153438-750x750

ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 ποτήρι σπορέλαιο
  • 1 κγ εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 2 μεγάλα αβγά
  • 1/2 κγ μπέικιν πάουντερ
  • 1/3 ποτήρι κακάο σε σκόνη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1/2 ποτήρι αλεύρι

Για το σερβίρισμα:

  • 1 πακέτο σταγόνες κουβερτούρας (250γρ)
  • 50γρ βούτυρο
  • 50γρ κρέμα γάλακτος
  • φρέσκιες φράουλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάλτε τον φούρνο σας να ζεσταίνεται στους 180 βαθμούς κελσίου.
  2. Ανακατέψτε το λάδι με την ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί. Μετά, προσθέστε τα αβγά και την βανίλια και ανακατέψτε καλά να αναμειχθούνε όλα τα υλικά.
  3. Κοσκινίστε όλα τα στεγνά υλικά σε ένα ξεχωριστό μπόλ και ανακατέψτε. Σιγά σιγά προσθέστε τα στο υγρό μείγμα και ανακατέψτε να ενωθούν καλά. (Μπορεί να έχει λίγους σβόλους αλλά μην σας απασχολεί!)
  4. Λαδώστε ελαφρά ένα μικρό τετράγωνο ταψί και ρίξτε μέσα το μείγμα.
  5. Ψήστε για 20 – 25 λεπτά το πολύ η μέχρι μια οδοντογλυφίδα να βγεί καθαρή και στεγνή από το γλυκό.
  6. Όσο κρυώνει μετά το ψήσιμο, λιώστε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο και την κρέμα σε μπέν μαρί.
  7. Κόψτε τα μπράουνις σε τετράγωνα κομμάτια και βάλτε από πάνω κομμένες φράουλες. Μπορείτε να περιχύσετε την σοκολάτα μέσα στο ταψί η σε κάθε πιάτο που θα σερβίρετε! Η επιλογή, δική σας!

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!