img_20160711_090848-750x750

 

ΥΛΙΚΑ

  • 15 παϊδάκια αρνίσια
  • 5 πατάτες μεγάλες
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένη ρίγανη
  • χυμὀ απο 1 λεμόνι μεγάλο
  • ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

  1. Κόψτε τις πατάτες (με την φλούδα) κυδωνάτες και βάλτε τις σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά μόνο! Οσο βράζουν, ξεπλύνετε τα παϊδάκια και καρυκεύετε τα με μπόλικο αλάτι, ρίγανη και 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο.
  2. Βάλτε τα σε ενα ταψί να ψήνονται στους 180 βαθμούς κελσίου. Σουρώστε τις πατάτες και σε ενα ξεχωριστό ταψί η σκεύος, καρυκεύετε τις με αλάτι, ρίγανη, ελαιόλαδο και λεμόνι και ρίξτε τις στο ταψί με τα παϊδάκια!
  3. Ψήστε τα για 20 λεπτά. Στο τέλος για να αποψηθούν, δυναμώστε τον φούρνο στους 200 για άλλα 10 λεπτἀ και είναι έτοιμα!

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!