Μια εύκολη και γρήγορη λύση που θα σας γλυτώσει χρόνο οταν μαγειρεύετε! Θα έχετε μια έτοιμη σαλάτα στο ψυγείο σας που μπορεί να διατηριθεί εως και 4 μέρες!

  • ΥΛΙΚΑ
  • 1 βάζο του 1 Λίτρου ( η και πιο μικρό, ότι επιθυμείτε!)
  • 10 ντοματίνια η 2 ντομάτες
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • Μερικές ελιές καλαμών
  • 1 μικρό αγγούρι
  • 100γρ Φέτα
  • 5 – 6 μικρά παξιμαδάκια κριθαρένια

Για το ντρέσινγκ:

  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα σκόνη σκόρδου (η μια σκελίδα κομμένη λεπτά)
  • 1 κγ ξύδι μπαλσάμικο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Είναι τόσο απλό! Πρώτα, βάζουμε τα υλικά για το ντρέσινγκ σε ένα μπόλακι. Το ανακατεύουμε και το προσθέτουμε στο βάζο.
  2. Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας και μετά προσθέτουμε τα υλικά με την εξής σειρά: Ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, ελιές, τυρί, παξιμάδια. Καλό ειναι τα πιο υγρά υλικά να τα έχουμε κάτω και τα πιο σκληρά πάνω!
  3. Κλείστε καλά το βάζο και βάλτε το στο ψυγείο σας!
  4. Για να το σερβίρετε, απλά ανακαινίστε το βάζο σας και ρίξτε μετά την σαλάτα σε μια σαλατιέρα! Είναι μια τέλεια ασχολία να κάνετε και με τα παιδιά σας! Δοκιμάστε το!

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!