img_20160416_110022_972-750x750

ΥΛΙΚΑ

  • 4 μπούτια κοτόπουλο φιλεταρισμένα
  • 1 κγ κόκκινο πιπέρι
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • 500γρ μανιτάρια λευκά
  • 1 κρεμμύδι
  • 200ml κρέμα γάλακτος
  • φρέσκο θυμάρι
  • κλωστἠ ψησίματος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ξεφλουδίστε και κόψτε σε πολύ μικρά κομματάκια τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Σωτάρετε σε ενα φαρδύ τηγάνι για 10 λεπτἀ σε λίγο ελαιόλαδο.
  2. Προσθέστε αλάτι & πιπέρι και την κρέμα γάλακτος και χαμηλώστε την ένταση της εστίας σας. Ρίξτε απο πάνω 3-4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι και αφήστε το να σιγοβράσει, ανακατεύοντας συχνά για να μην σας κόψει η κρέμα.
  3. Γυρίστε ανάποδα τα φιλέτα και ρίξτε λίγο κόκκινο πιπέρι στο καθ᾽ἐνα. Βάλτε λίγη γέμιση στην μέση και ρολάρετε. Δέστε τα με σχοινί και βάλτε τα σε ενα ταψί με λίγο ελαιόλαδο.
  4. Ψήστε τα για 25 λεπτά στους 160 βαθμούς.

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!