Συνταγή: Σπιτική Σάλτσα Ντομάτας
Πλένουμε και ζεματάμε τις ντομάτες. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα.
Δεν μπορώ να βάλω σε λίστα τα υλικά αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι, πως, για 10 φλυτζάνια καθαρισμένες, κομμένες ντομάτες, προσθέτουμε 2 κ σούπας ζάχαρη, 1 κ σούπας αλάτι και μισή κούπα λάδι.
Βράζουμε σε χαμηλή ως μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το περισσότερο νερό από την ντομάτα! Ανακατεύουμε πολύ καλά για να μην κολλήσει! Αυτό φυσικά απαιτεί να είσαι από πάνω από την κατσαρόλα!
Θα γίνει ένας παχύρρευστος πολτός και είναι έτοιμο! Τοποθετούμε σε βάζα και τα αναποδογυρίζουμε για να σφραγίσουν!
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF
Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!