Μια νόστιμη παραλλαγή!

tumblr_o3ci94wbwi1uq5n6vo1_1280-750x750

ΥΛΙΚΑ

  • 1κ σούπας λάδι καρύδας
  • 3 βρασμένα παντζάρια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κομμάτι τζίντζερ (οσο την σκελίδα του σκόρδου)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη! Εγώ χρησιμοποίησα έτοιμα βρασμένα παντζάρια για να εξοικονομήσω χρόνο! Αν έχετε φρέκσα ακόμα καλύτερα! Βρἀστε τα και ακολουθήστε μετά την συνταγή!
  2. Κόψτε πρώτα σε ροδέλες και μετά σε λωρίδες τα παντζάρια. Ζεστάνετε ένα τηγάνι με 1 κ σούπας λάδι καρύδας! Ναι, λάδι καρύδας! Είναι ελαφρύ και πολύ νόστιμο!
  3. Βάλτε τα παντζάρια, μια πρέζα αλάτι και τρίψτε από πάνω το σκόρδο και το τζίντζερ προτιμάτε!
  4. Τηγανίστε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς! Σερβίρετε με σαλάτα η και με γιαούρτι που είναι σαφώς ο ιδανικός συνδυασμός!

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!