tumblr_nvqci617lt1uq5n6vo1_1280-750x750

ΥΛΙΚΑ

Για τα τρουφάκια με λευκή σοκολάτα:

  • 60γρ λιωμένη λευκή κουβερτούρα
  • 60γρ ινδοκάρυδο τριμμένο
  • 130γρ ζαχαρούχο γάλα
  • Μερικές σταγόνες λικέρ της επιλογής σας

Για τα τρουφάκια με μαύρη σοκολάτα

  • 60γρ λιωμένη μαύρη κουβερτούρα
  • 60γρ ινδοκάρυδο τριμμένο
  • 60γρ λιωμένη κουβερτούρα κλασσική
  • 130γρ ζαχαρούχο γάλα
  • Μερικές σταγόνες Baileys

Για την επικάλυψη:

Τριμμένο ινδοκάρυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Έφτιαξα 2 δόσεις για να έχω παραλλαγή στα χρώματα αλλά και στην γεύση! Μπορείτε εσείς απλά να διπλασιάσετε την δόση και να χρησιμοποιήσετε όποια κουβερτούρα και λικέρ προτιμάτε!
  2. Για να τα ετοιμάσετε, προσθέστε τα υλικά μαζί σε 2 διαφορετικά σκεύη και ανακατέψτε καλά.
  3. Σκεπάστε και τοποθετήστε τα στο ψυγείο για μια ώρα.
  4. Μόλις δέσουν, δημιουργήστε μικρές μπαλίτσες και κυλήστε τα λευκά τρουφάκια σε νιφάδες σοκολάτες και τα σοκολατένια σε ινδοκάρυδο! Αφήστε τα άλλα 20 λεπτά στο ψυγείο προτού να τα σερβίρετε!

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!