Ενα τέλειο πρωινό!

ΥΛΙΚΑ

  • 1 μεγάλο αβοκάντο
  • 1 αυγό
  • αλάτι / πιπέρι
  • κόκκινο πιπέρι (πάπρικα γλυκιά)
  • 150γρ σπανάκι
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μικρό τηγάνι, σωτάρετε το κρεμμύδι με 2 κ σούπας ελαιόλαδο. Προσθέστε και το σπανάκι για 2 λεπτά και αφαιρέστε το απο το μάτι. Κόψτε το αβοκάντο στην μέση και αφαιρέστε το κουκούτσι.
  2. Ανοίξτε το άνοιγμα πιο φαρδύ και μέσα σε αυτό προσθέστε το αυγό σας και απο πάνω αλάτι, πιπέρι και πάπρικα.
  3. Βάλτε το σπανἀκι σας σε ενα μικρό πύλινο, μέγεθος σαν αυτού που τρώμε κρέμα καραμελέ και ακριβώς απο πάνω βάλτε το αβοκάντο.
  4. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους180°C για 12 με 15 λεπτά η ωσπου να γἰνει το αυγό σας! Αφαιρέστε το προσεκτικά και φάτε το ζεστό! Μπορείτε αν θέλετε να το σερβίρετε και με ντομάτα η σάλτσας ντομάτας. Ταιριάζει πολυ! Καλη επιτυχία και…Καλή όρεξη!

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!