Το αρνάκι στην ελληνική γαστρονομία έχει εξέχουσα θέση και είναι αγαπητό υλικό για την πλειοψηφία. Η γεύση του είναι μοναδική, και αποτελεί μια πρώτη ύλη καμβά, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε τεχνική.

Πολλές φορές οι επαγγελματίες της εστίασης δεν επιλέγουν συγκεκριμένα κομμάτια αρνιού ή κατσικιού για το εστιατόριό τους, αλλά προτιμούν το ολόκληρο, συνήθως για οικονομικούς και υγειονομικούς λόγους.

Επομένως, είναι απαραίτητος ο σωστός τεμαχισμός του κρέατος. Πώς, γίνεται, λοιπόν;

Παρακάτω θα δείτε τον πλήρη οδηγό τεμαχισμού για αρνάκι και κατσικάκι, από το Bon Appétit