Ποιος άλλος ξέρει τα μυστικά και τα tips της κουζίνας, αν όχι οι chefs που καθημερινά για περισσότερες από 12 ώρες, ενδεχομένως, ζουν και εργάζονται σε αυτόν τον δύσκολο χώρο; Οι chefs, λοιπόν, είναι εκείνοι που γνωρίζουν πώς να μαγειρέψουν πιο έξυπνα, πιο καθαρά και πιο γρήγορα, αφού, στο κάτω κάτω, από αυτό, ακριβώς, εξαρτάται η καριέρα τους.

tips

Παρακάτω παρουσιάζονται τα 14 tips που οι chefs χρησιμοποιούν για ένα τέλειο αποτέλεσμα:

1. Το μυστικό για την τέλεια τραγανή πέτσα στο ψάρι είναι το καυτό τηγάνι και η υπομονή.

2. Άλμη για ένα τρυφερό ζουμερό και πεντανόστιμο κοτόπουλο ( ή άλλο κρέας)

3. Άλμη και για τις τηγανιτές πατάτες

4. Μια έντονη σως ενισχύει τη γεύση κάθε είδους θαλασσινών

5. Αν λατρεύεις τη γεύση της miso, αλλα όχι την αλατότητά της, η προσθήκη βουτύρου είναι η λύση.

6. Τα τέλεια scrambled eggs γίνονται σε μπεν μαρί

7. Η προσθήκη ενός εξαιρετικού ελαιολάδου στο τέλος του μαγειρέματος, εξυψώνει το αποτέλεσμα

8. Τα μαντεμένια σκέυη είναι ιδανικά για το κρέας και τα λαχανικά (και καθαρίζουν πλήρως με αλάτι και λάδι)

9. Η μαγιονέζα αποτρέπει το να κολλήσει το ψάρι στη σχάρα

10. Όσο μικρότερο είναι το περιεχόμενο για το φούρνο τόσο μεγαλύτερη πρέπει να είναι η θερμοκρασία του.

11. Τελείωσε τα ζυμαρικά μέσα στη σάλτσα τους για να απορροφήσουν περισσότερα αρώματα και γεύσεις.

12. Αγόρασε τα φρούτα μόνο στην εποχή τους και κατάψυξέ τα μόνος σου.

13. Οι κολοκυθανθοί είναι το ιδανικό ορεκτικό

14. Για να δεις αν το λάδι σου είναι αρκετά καυτό, πρόσθεσε μια πρέζα αλεύρι και δες αν θα “τσιτσιρίζει”