Ο Cody Auger, chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nimblefish στο Portland, δείχνει τον τρόπο να παρασκευάσετε με 11 διαφορετικά ψάρια sushi κάθε είδους. Η εμπειρία του στον χώρο μπορεί να δώσει μοναδικές συμβουλές πάνω στην ιδιαίτερη τεχνοτροπία της παρασκευής sushi που θα βοηθήσει κάθε επίδοξο μάγειρα να βελτιωθεί.

Πάρτε μερικές ιδέες και χρήσιμες συμβουλές από το παρακάτω βίντεο, του Bon Appétit, και δείτε τον Cody καθώς τεμαχίζει, φιλετάρει και παρασκευάζει Tai, Isaki, Kinmedai, Shinko, Iwashi, Aji, Shima Aji, Takabe, Tachiuo, Aori Ika, Maguro και την ιαπωνική ομελέτα Tomago.