Το αυγό είναι ένα πολύ νόστιμο και βασικό συστατικό για πολλές συνταγές, ενώ μπορεί να σταθεί και μόνο του επάξια σε ένα πιάτο. Πώς μπορεί, όμως, ένα αυγό να μαγειρευτεί; Οι απαντήσεις συνήθως είναι λίγες, και περιλαμβάνουν το τηγανητό, το βραστό, ποσέ, στον φούρνο κλπ.

αυγό

Ξέρατε, όμως, ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι για να μαγειρέψει κανείς την απλή αυτή πρώτη ύλη και να την αναδείξει προσφέροντας μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία;

Παρακάτω λοιπόν, στο βίντεο του Bon Appétit, θα δείτε 59 διαφορετικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε και να εντάξετε κι εσείς στο μενού σας, ή ακόμα και για να διευρύνετε απλώς τις υπάρχουσες γνώσεις σας!