Ένας επίδοξος μάγειρας που ξεκινάει τα βήματά του χρειάζεται συγκεκριμένες δεξιότητες. Σίγουρα δεν αναμένεται από την πρώτη μέρα να είναι σε θέση να φτιάξει σπιτική μαγιονέζα κλπ.

Παρακάτω είναι 6 βασικές δεξιότητες που πρέπει να έχει κατακτήσει κανείς εξαρχής.

Χτύπημα αυγού
Αυτή θα πρέπει να είναι η πρώτη μαγειρική ικανότητα που μαθαίνει κάθε άτομο. Θα πρέπει κυριολεκτικά να το διδάξουν στο νηπιαγωγείο. Το να χτυπάς ένα αυγό δεν είναι μόνο η βάση και η αφετηρία τόσων πολλών συνταγών, αλλά αποτελεί και στοιχειώδης τεχνική όσον αφορά την υφή του αποτελέσματος.

Ομελέτα
Είναι αλήθεια ότι αν μπορείτε να φτιάξετε ομελέτα, μπορείτε επίσης να φτιάξετε πολλά παραπάνω.

Pancakes
Και ολοκληρώνοντας το trifecta των τροφίμων πρωινού που μπορείτε επίσης να σερβίρετε για δείπνο, σας δίνουμε τηγανίτες! Είναι τυχαίο ότι το πρώτο βήμα στην παρασκευή τηγανιών είναι να χτυπάτε ένα αυγό; Νομίζουμε ότι όχι.

Ψήσιμο Μπριζόλας
Το ίδιο σκεπτικό ισχύει για τις μπριζόλες όπως και για τα μπιφτέκια, με το πρόσθετο κίνητρο ότι οι μπριζόλες είναι ακριβές. Και αν πρόκειται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για ένα κομμάτι κρέας, θα μισήσετε τον εαυτό σας εάν το καταστρέψετε υπερβολικά μαγειρεύοντάς το λάθος. Και παρεμπιπτόντως, το ψήσιμο στη σχάρα δεν πρέπει να σημαίνει ότι γίνεται στα κάρβουνα.

Ψήσιμο Κοτόπουλου
Εάν μια ψητή μπριζόλα είναι το απόλυτο φαγητό μαγειρέματος, ένα ψητό κοτόπουλο είναι το απόλυτο οικογενειακό δείπνο. Συνδυάζοντας την τρυφερότητα από τα κόκαλα με αλμυρό, τραγανό δέρμα, ένα ψητό κοτόπουλο δεν χαροποιεί μόνο τον ουρανίσκο και γεμίζει το στομάχι, ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις σας.

Κόψιμο κρεμμυδιών
Είτε καταλήξετε να κόβετε πολλά κρεμμύδια κατά τη διάρκεια των περιπέτειών σας στην κουζίνα είτε λιγότερα, αναμφίβολα θα επωφεληθείτε από το να γνωρίζετε πώς να το κάνετε με τον σωστό τρόπο. Έτσι, εκτός από το ότι μπορείτε να παράγετε αβίαστα μικρούς σωρούς τέλεια ψιλοκομμένου κρεμμυδιού, θα απελευθερωθείτε επιπλέον από το άγχος κάποιου τραυματισμού.

Πηγή: thespruceeats.com