Η πατάτα είναι ένα από τα πιο αγαπητά αμυλούχα λαχανικά, που πραγματικά προσθέτει αξία σε ένα πιάτο. Τα διαφορετικά της είδη (περού, γλυποτατάτες κλπ) σίγουρα είναι ιδανικά για διαφορετικούς είδους παρασκευές.

πατάτα

Οι βασικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται κατα κόρον είναι το τηγάνι, ο φούρνος και η κατσαρόλα. Ωστόσο, οι διαφορετικοί τρόποι μαγειρέματος, σε συνδυασμός με τις ποικίλες μεθόδους κοπής σίγουρα μπορούν να δώσουν μια διαφορετική όψη, υφή και γεύση σε ένα πιάτο.

Ξέρατε, όμως, ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι για να επεξεργαστεί κανείς την απλή αυτή πρώτη ύλη και να την αναδείξει προσφέροντας μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία;

Παρακάτω λοιπόν, στο βίντεο του Bon Appétit, θα δείτε 63 διαφορετικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε και να εντάξετε κι εσείς στο μενού σας, ή ακόμα και για να διευρύνετε απλώς τις υπάρχουσες γνώσεις σας!