ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ μανιτἀρια champignon
  • 200ml φυτική κρέμα
  • 1κγ γλυκιά πάπρικα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την πάπρικα και ρίχνουμε μια γυροβολιά!
  2. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια. Τα βάζουμε και αυτά στο τηγάνι και σε δυνατή φωτιά τα σοτάρουμε μέχρι να βγάλουν το ζουμάκι τους και να πάρουν χρώμα.
  3. Χαμηλώνουμε την ένταση και προσθέτουμε την κρέμα. Αφήνουμε για 10 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά να δέσει η σάλτσα.
  4. Στο τέλος, προσθέτουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε με μακαρόνια της επιλογής μας!


Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!