Superfoods Μade in Creece

Ημερομηνία: 27/01/2017

Ώρα: 14:10 – 16:35

Μαθαίνουμε τις ποιοτικές υπερτροφές που παράγονται στον τόπο μας και πρωτότυπους τρόπους να τις αξιοποιήσουμε. Κρόκος Κοζάνης, μαστίχα, μέλι, σταφίδες, τσάι του βουνού, ταχίνι, είναι μερικά μόνο από τα παραδείγματα.

Εισηγήτρια: Νένα Ισμυρνόγλου

Κόστος: 50

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται σειρές εξειδικευμένων σεμιναρίων στους τομείς της γαστρονομίας, εστιατορικής, οινολογίας καθώς και σε θέματα τουριστικής και ξενοδοχειακής διοίκησης προσφέροντας σε ερασιτέχνες, σπουδαστές της Le Monde και σε επαγγελματίες του κλάδου την ευκαιρία να πειραματιστούν σε μια ευρύτατη γκάμα αντικειμένων, να εξειδικευτούν σύμφωνα με το επίπεδο και τα ενδιαφέροντά τους, όποια κι αν είναι αυτά, να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και να έρθουν σε επαφή με συνεργάτες και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο τους, ανταλλάσσοντας μαζί τους εμπειρίες και γνώσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.