Στη Μελβούρνη βρίσκεται ένα μικρό καφέ που αποπνέει έναν ελληνικό αέρα, αφού θυμίζει τα ελληνικά ντελικατέσεν της δεκαετίας του 1950. Το όνομα αυτού του καφέ είναι “ Νο19”.

Το στούντιο διακόσμησης Biasol έφτιαξε για χάρη συγκεκριμένων πελατών του μια μικρή καφετέρια με ελληνικό άρωμα, σε πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο. Τα τετράγωνα πλακάκια είναι ζωγραφισμένα στο χέρι που τοποθετούνται στον τοίχο συνδέονται μοναδικά με τις μπρούτζινες λεπτομέρειες. Όλα τα στοιχεία θυμίζουν τα παλιά ντελικατέσεν που δημιούργησαν οι Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία τη δεκαετία του ‘50.

Μπλε και λευκές λεπτομέρειες σε συνδυασμό με το υπόλοιπο μινιμαλιστικό σκηνικό της πανύψηλης και φωτεινής σάλας. Τα υλικά, οι επιφάνειες από μπετό, ο πάγκος, οι τοίχοι, το πάτωμα, δίνουν συνολικά στο χώρο μια ζεστασιά και μια σύγχρονη αίσθηση ταυτόχρονα.

Οι επιφάνειες από μπετό προσδίδουν μια κομψότητα ενώ έρχονται σε πλήρη εναρμόνιση με τις απαλές αποχρώσεις και την όμορφη ταπετσαρία. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα αγαθά της μικρής καφετέριας σε ξύλινα τραπεζάκια, καρέκλες και παγκάκια που έρχονται σαν προεκτάσεις του τοίχου και εκτείνονται σε όλο το μήκος του χώρου.