Μετά τις καφετέριες με γάτες, τώρα είναι εδώ το beach bar για σκύλους! Το Monty’s Dog Beach Bar είναι το καλύτερο δώρο για τα σκυλάκια τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες και ειδικά τις ζεστές μέρες.

dogbeachbar

Με το πληθυσμό των κατοικίδιων σκύλων να ξεπερνά τα 60 εκατομμύρια στην Ευρώπη ήταν μάλλον αναγκαίο να υπάρχει και ένας χώρος όπου τα σκυλάκια να μπορούν να κάνουν μπάνιο και να ξαπλώσουν στον ήλιο ή στη σκιά, χωρίς στραβά βλέμματα από τους λουόμενους και τώρα ο καλοκαιρινός παράδεισος στο Crikvenica της Κροατίας είναι ακριβώς αυτό.

dogbeachbar2 dogbeachbar1

Το Monty’s Dog Beach Bar, λοιπόν, είναι ένα beach bar στο οποία όχι απλά επιτρέπονται οι σκύλοι, αλλά στην ουσία αυτοί είναι οι πελάτες με τους ιδιοκτήτες τους να τα συνοδεύουν. Κρεββατάκια σε σκιερά μέρη, θάλασσα και ένα μπαρ με λιχουδιές να περιμένει τα σκυλάκια. Και όταν λέμε μπαρ, το εννοούμε, καθώς σερβίρει παγωτό για σκύλους, μπισκότα, κέικ, ακόμα και μπύρα για σκύλους, όλα φτιαγμένα με λαχανικά, φρούτα και κοτόπουλο! Σερβίρονται, μάλιστα, ακόμα και ποικιλίες τσαγιού για χαλάρωση και ενδυνάμωση της τρίχας!