Απόκριες ίσον ξεφάντωμα, διασκέδαση, πάρτι. Ο κόσμος συνηθίζει να βγαίνει περισσότερο ή να διοργανώνει πάρτι με φίλους, για να γιορτάσουν τις ανέμελες ημέρες, πριν από την έλευση της Σαρακοστής.

απόκριες

Πώς όμως θα μπορούσε μια επιχείρηση της εστίασης να προσφέρει ένα αποκριάτικο κλίμα, ώστε να μεταδώσει την θετική ενέργεια αυτών των ημερών, χωρίς, όμως, υπερβολή;

Διακόσμηση.
Γιρλάντες, κορδέλες, χαρτοπόλεμος, αποκριάτικες μάσκες είναι μερικά μόνο από τα χρήσιμα πράγματα που μπορεί κανείς να έχει στο χώρο, για ένα αποκριάτικο κλίμα. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι σκοπός της διακόσμησης, είναι να περιβάλλει τον χώρο και να προωθήσει τα προϊόντα του καταλόγου σας και όχι να τα «καπελώσει».

Διαλέξτε «στολή».
Όπως θα επιλέξει κανείς μια συγκεκριμένη στολή για τον εαυτό του για να μεταμφιεστεί τις απόκριες, ακριβώς το ίδιο μπορεί να κάνει και με το καφέ, το μπαρ ή το εστιατόριο. Πολύ, απλά, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο θέμα, αν φυσικά ο χώρος το επιτρέπει, και βάση αυτού του concept «ντύστε» το χώρο σας. Οι επισκέπτες σας σίγουρα θα εντυπωσιαστούν. Δεν χρειάζονται πολυέξοδες τακτικές και ακριβά στολίδια για να το επιτύχετε. Το κύριο συστατικό που χρειάζεται είναι η φαντασία σας και η καλή αισθητική.

Tips για γεμάτο ταμείο.
Δημιουργήστε γιορτινά πακέτα στο μενού σας, αυξημένης ζήτησης λόγων των ημερών και κάντε ειδικές προσφορές. Έτσι, διευκολύνετε τους πελάτες σας να καταναλώσουν περισσότερο και να ξανάρθουν στην επιχείρησή σας καθ’ όλη τη γιορτινή περίοδο.

The Party is Here!
Ένα αποκριάτικο πάρτι θα τονώσει την κίνηση στην επιχείρησή σας και θα ευχαριστήσει τους πελάτες σας, παλιούς και νέους. Προσφέρετε κεράσματα και διοργανώστε mini διαγωνισμούς με δώρα που θα μείνουν αξέχαστα.

Σκεφτείτε θετικά, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και ενεργείστε σαν πελάτης. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

1η δημοσίευση: 18 Φεβρουαρίου, 2019