Δύο Νέα Εστιατόρια από τον Βραβευμένο με James Beard Σεφ Jason Stanhope Σηματοδοτούν την Ολοκλήρωση του Ξενοδοχείου The Pinch
Η Method Co. και ο Σεφ Jason Stanhope εγκαινιάζουν το Lowland Tavern, ένα γειτονικό νότιο ταβερνείο και μια επικείμενη προσιτή εμπειρία υψηλής γαστρονομίας, παράλληλα με την επανέναρξη του αγαπημένου oyster bar του Τσάρλεστον, The Quinte, για να σηματοδοτήσουν την ολοκλήρωση του ξενοδοχείου The Pinch.
Η εθνικά αναγνωρισμένη εταιρεία φιλοξενίας, Method Co., εγκαινίασε σήμερα το νότιο ταβερνείο της γειτονιάς, Lowland, και επανέναρξε το oyster bar της, The Quinte, σε συνεργασία με τον διάσημο σεφ, Jason Stanhope. Προηγουμένως ήταν επικεφαλής του αγαπημένου εστιατορίου του Τσάρλεστον, FIG, όπου βραβεύτηκε με το βραβείο James Beard για τον Καλύτερο Σεφ: Νοτιοανατολική, και τώρα ηγείται της μαγειρικής ομάδας ως Εκτελεστικός Σεφ.
Τα πολυαναμενόμενα εγκαίνια των εστιατορίων, που βρίσκονται στο κέντρο του Τσάρλεστον, στη γωνία των οδών King και George, σηματοδοτούν την ολοκλήρωση του ξενοδοχείου The Pinch. Αυτό ολοκληρώνει ένα εκτενές πενταετές ταξίδι για να φέρει στη ζωή το πολυτελές boutique ξενοδοχείο και τα εστιατόρια μέσα από την ιστορική ανακαίνιση δύο κτηρίων από τον 19ο αιώνα, μαζί με ένα νέο κτήριο από το μηδέν, σε συνεργασία με τον μακροχρόνιο αρχιτέκτονα συνεργάτη, Morris Adjmi, εισάγοντας μια απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας στη δυναμική σκηνή φιλοξενίας του Τσάρλεστον και το πρώτο προάστιο της πόλης.
“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που δεν ανοίγουμε μόνο τις πόρτες του Lowland, αλλά επανασυστήνουμε στους ντόπιους και επισκέπτες της πόλης μια νέα εκδοχή του The Quinte,” δήλωσε ο Εκτελεστικός Σεφ Jason Stanhope. “Η ομάδα μας έχει δουλέψει ακούραστα για να φέρει αυτές τις φιλόξενες γαστρονομικές ιδέες στη σκηνή του Τσάρλεστον, και ελπίζουμε αυτά τα εστιατόρια να παρέχουν ένα μέρος στο οποίο οι άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά για ποιοτικό φαγητό και υπέροχη συζήτηση.”
Απέναντι από το στενό καλντερίμι από το The Pinch βρίσκεται το Lowland, ένας νέος γειτονικός προορισμός εστιατορίου που καταλαμβάνει το ιστορικό Lequeux-Williams House, ένα τριώροφο κτήριο ελληνικού αναγεννησιακού στυλ από το 1834, ένα εξαρτημένο κτήριο και μια ύστερη δεκαενάτη αιώνα προσθήκη που συνδέει τα δύο. Το εστιατόριο διαθέτει δύο διακριτές γαστρονομικές έννοιες που στεγάζονται σε διάφορους χώρους εστίασης, όλα κάτω από την ίδια στέγη: στο ισόγειο βρίσκεται το Lowland Tavern, μια πιο χαλαρή εμπειρία με δύο ξεχωριστές αίθουσες εστίασης που προσφέρουν έναν χώρο για τη γειτονιά και τους επισκέπτες να συγκεντρωθούν γύρω από εκτεθειμένα τούβλινα τζάκια, άνετα έπιπλα, μοναδικές γωνιές καθισμάτων και ένα μπαρ, ενώ στον δεύτερο όροφο, το The Dining Room at Lowland θα προσφέρει ένα κομψό και χαλαρό σκηνικό για ένα ανεπιτήδευτο μενού γευσιγνωσίας για να συμπληρώσει το χαλαρό ταβερνείο· επίσης έξω, η Ellis Alley προσφέρει μια υπαίθρια γαστρονομική εμπειρία πάνω σε καλντερίμι 350 ετών και ανακυκλωμένες βελγικές πέτρες.
Lowland Tavern, Το Νότιο Ταβερνείο της Γειτονιάς του Τσάρλεστον
Ονομάστηκε από το εγχώριο έδαφος και την πολιτιστική περιοχή κατά μήκος των ελικοειδών υδάτινων οδών και των θαλάσσιων δασών της Νότιας Καρολίνας, το Lowland Tavern χρησιμοποιεί το χαρακτηριστικό στυλ του Σεφ Stanhope, αξιοποιώντας τοπικά συστατικά και προμηθευτές που συνθέτουν τον ιστό της κοινότητας του ξενοδοχείου για να δημιουργήσει απλά αλλά γευστικά πιάτα ριζωμένα στη νοσταλγία και τις διαχρονικές κλασικές συνταγές, με πιάτα όπως το Tavern Burger σερβιρισμένο με Jojo πατάτες, εμπνευσμένο από τα αγαπημένα μπεργκεράδικα του Σεφ στα Peter Luger και Minetta Tavern, και Ψητό Ψάρι με αχιβάδες πράσινου κάρυ, φυστίκι και λάιμ, με ένα Bonaffee Pudding πλασαρισμένο αλά μινουίτ για επιδόρπιο. Το πρόγραμμα ποτών περιλαμβάνει διαχρονικά κοκτέιλ και μια εκτενή επιλογή κρασιών που αναδεικνύουν παραγωγούς που έχουν χαράξει τον δρόμο για την επόμενη γενιά οινοποιών.
Αποτίνοντας φόρο τιμής στην νοσταλγική γοητεία των ιστορικών κατοικιών Ansonborough και των δρομών με φοίνικες, το Lowland Tavern είναι σχεδιασμένο από το Method Studios για να θυμίζει το στυλ μιας κλασικής αγγλικής παμπ γεμάτης με λαϊκή τέχνη, ταριχευμένα ζώα και φορτωμένη με vintage καρέκλες αποσχιστικής από την Τσεχοσλοβακία. Λείψανα μιας ανακαίνισης του 1890 διατηρήθηκαν για να τονίσουν τον ιστορικό χαρακτήρα του κτηρίου αναμεμιγμένα με σύγχρονο σχεδιασμό. Κατά την είσοδο από μια εκτός κέντρου μπροστινή πόρτα, οι επισκέπτες υποδέχονται ένα αντίκα χαλκού μπαρ φωτισμένο με προσαρμοσμένα μπρούντζινα επιτοίχια φανάρια στο κάτω δωμάτιο ταβερνείου, δίπλα σε εκτεθειμένες χοντροκομμένες ξύλινες δοκίδες, βενετσιάνικη νταμασκινή ταπετσαρία, και ένα αποκατεστημένο τζάκι με καυσόξυλα, περιτριγυρισμένο από υπερβολικές δερμάτινες πολυθρόνες. Λίγα βήματα πέρα από το δωμάτιο ταβερνείου, στο πρώην αμαξοστάσιο, το δωμάτιο Παρλατούρα διαθέτει ιστορικά ακριβείς σοβατισμένες οροφές ύψους 12 ποδιών, πρωτότυπα παράθυρα 12 τμημάτων πλαισιωμένα με αποχρώσεις από σκιά πορφυράκι και συρόμενες τσέπες, και χειροποίητα ασπρόμαυρα γεωμετρικά έργα τέχνης στο πάτωμα. Νέα και αντίκες έργα τέχνης, καθρέφτες, υφάσματα, και διακοσμητικά αντικείμενα χρησιμοποιούνται σε όλο τον χώρο, συμπεριλαμβανομένων τοπικών αντικειμένων από τα Great Estates και Tucker Payne Antiques του Τσάρλεστον.
Lowland, Μια Προσιτή Εμπειρία Υψηλής Γαστρονομίας
Ανοίγοντας τον Δεκέμβριο στον δεύτερο όροφο, το The Dining Room θα προσφέρει ένα κομψό και χαλαρό σκηνικό για ιδιωτικές γαστρονομικές εμπειρίες με μενού γευσιγνωσίας σε συνεργασία με το ταβερνείο. Το μενού θα αλλάζει συνεχώς, αφαιρώντας τις επιτηδευμένες ποιότητες μιας παραδοσιακής προκαθορισμένης γαστρονομικής εμπειρίας. Το The Dining Room at Lowland διαθέτει ένα χειροποίητο ατμοσφαιρικό το
ιχογραφικό του Dean Barger Studios με σκιώδη ψυχεδελικά Ισπανικά Βρύα σε Κυπαρίσσια Bald, που περιβάλλει τον χώρο, θέτοντας τον τόνο ενός πολυεπίπεδου και ρομαντικού χώρου που φέρει την αισθητική του Ιάπωνα ζωγράφου Hasegawa Tohaku. Στο κέντρο του χώρου βρίσκεται ένα μικρό, πολυεπίπεδο μπαρ, με επιφάνεια από γυαλισμένο μαόνι, περιτριγυρισμένο από vintage λάμπες και έναν αντίκα καθρέφτη. Βαθιά ελαιοπράσινα δερμάτινα καθίσματα με καμπυλωτή ξύλινη διακόσμηση περιβάλλουν τον χώρο, ενώ μια σειρά από δερμάτινες και επενδεδυμένες καρέκλες είναι τακτοποιημένα κοντά σε δύο ιστορικά τζάκια για να δημιουργήσουν άνετες γωνιές ιδανικές για ιδιωτικά πάρτι.
The Quinte, Το Προσιτό Oyster Bar του Τσάρλεστον
Στο The Quinte, ο Stanhope εισάγει ένα νέο κεφάλαιο για το αγαπημένο oyster bar, που βρίσκεται ακριβώς από την οδό George, προσθέτοντας τη δική του προσωπική πινελιά στον χώρο, ο οποίος επεκτείνεται πέρα από τις αρχές του για να προσφέρει μια παιχνιδιάρικη εμπειρία θαλασσινών ως ένα casual και φιλόξενο παράκτιο oyster bar. Το The Quinte συνεχίζει να εξερευνά ευφάνταστες εκδοχές των τοπικών παράκτιων κουζινών με ένα εκτενές raw bar που προσφέρει επιλογή τοπικών οστρακοειδών, απλά προετοιμασμένα και με εξειδίκευση καθαρισμένα, αλλά τώρα οι πελάτες θα μπορούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους πύργους θαλασσινών, επιλέγοντας τα αντικείμενα του raw bar που θέλουν να καταναλώσουν με μια κάρτα παραγγελίας σε στυλ σούσι για να δημιουργήσουν μια πιο φιλική εμπειρία, παράλληλα με μια νέα περιστρεφόμενη επιλογή σούπας και σάντουιτς όπως Ρολά Αστακού με βούτυρο σε κουλούρια με παπαρουνόσπορο, Clam + Fish Chowder, Mortadella Hoagie με μοτσαρέλα, Καστελβέτρανο και φυστίκι, και μια νέα μηχανή soft-serve που επιτρέπει για μια ειδική παγωμένη επιδόρπια, ξεκινώντας με ένα Fior di Latte Soft Serve και διάφορες επιλογές γαρνιτούρων. Το μενού συνοδεύεται από ένα πρόγραμμα ποτών που περιλαμβάνει ποικιλία από σαμπάνιες που είναι κατάλληλες για καθημερινές περιστάσεις, παράλληλα με κλασικά κοκτέιλ όπως daiquiris, spritzes, και μίνι μαρτίνι, μια επιλεγμένη λίστα τοπικής μπύρας και ποικιλία κρασιών.
Ονομάστηκε από την αρχική αίθουσα μπιλιάρδου που άνοιξε στην ίδια τοποθεσία το 1918, η νέα εκδοχή του The Quinte είναι λιγότερο αυστηρή, διαθέτοντας ατμοσφαιρική και ιδιόμορφη διακόσμηση που αντικατοπτρίζει την προσέγγιση και τη φιλοσοφία του Stanhope για τη φιλοξενία, όπως ένα κρεμασμένο πανί που καλύπτει την οροφή, χειροποίητα σφαιρικά φώτα από τον καλλιτέχνη Reverend Michael Alan, παράλληλα με μια παλέτα χρωμάτων εμπνευσμένη από τον Wes Anderson που προσφέρει μια χαλαρή ατμόσφαιρα με αναφορές στην προηγούμενη ζωή του και έμπνευση από τις υδάτινες περιπέτειες του Jacques Cousteau. Οι εσωτερικοί χώροι είναι μια συνεργασία μεταξύ Method Studios, Stokes Architecture + Design, και Stanhope, παρουσιάζοντας ένα προσαρμοσμένο μπαρ με μαρμάρινη επιφάνεια για 12 άτομα, χειροποίητο πλακάκι δαπέδου από μάρμαρο Calcutta με προσαρμοσμένο λουλουδένιο μωσαϊκό, ξύλινη επένδυση με λεκέ και μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από vintage εκτυπώσεις ροκ και πίνακες ζωγραφικής για να ολοκληρωθεί ο χώρος.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση του The Pinch. Καθώς η Method Co. συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εισάγει νέες ιδέες φιλοξενίας σε όλη την Αμερική, η επίσημη έναρξη του The Pinch σηματοδοτεί ακριβώς αυτό που θέλαμε να επιτύχουμε – την παροχή ενός όμορφου τόπου διαμονής μαζί με απίστευτες γαστρονομικές ιδέες για να προσφέρουμε αξέχαστες νέες εμπειρίες σε κάθε πόλη που αγγίζουμε,” δήλωσε ο Randall Cook, συνιδρυτής και CEO της Method Co.
Ένα συγκρότημα τριών κτηρίων, το πολυτελές boutique ξενοδοχείο διαθέτει 25 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 22 δωματίων και σουιτών, καθώς και τρεις κατοικίες, που περιλαμβάνουν την επερχόμενη Ρετιρέ στον τρίτο όροφο του Lowland, που καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών παρέχοντας τη γοητεία της πόλης παράλληλα με σύγχρονες ανέσεις και πολυτέλειες όπως πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με μαρμάρινες επιφάνειες, πλυντήριο και στεγνωτήριο, και ντους βροχής σε κάθε δωμάτιο, εκτός από ένα λόμπι ξενοδοχείου με καθημερινή υπηρεσία καφέ, τσαγιού και γλυκών, σπα, υπαίθριο αυλή λόμπι, και τώρα δύο προσιτές γαστρονομικές έννοιες για να ολοκληρώσουν τον χώρο.
Αυτά τα εγκαίνια είναι οι τελευταίες προσθήκες στο ρεπερτόριο βραβευμένων εστιατορίων, μπαρ, ξενοδοχείων και διαμερισμάτων της Method Co., συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων εστιατορίων Le Suprême και Kamper’s στο Book Tower στο Ντιτρόιτ· Simmer Down και The Quoin Restaurant, και τα δύο βρίσκονται στο The Quoin, το πρώτο πολυτελές boutique ξενοδοχείο στο Γουίλμινγκτον, Ντέλαγουερ· το αγαπημένο εστιατόριο και ξενοδοχείο του Φιλαδέλφεια, Wm. Mulherin’s Sons και HIROKI· καθώς και Whyle στην Ουάσιγκτον D.C. και η μάρκα διαμερισμάτων ξενοδοχείου ROOST της Method Co., με τοποθεσίες στη Φιλαδέλφεια, το Κλίβελαντ, την Τάμπα, το Ντιτρόιτ και τη Βαλτιμόρη, καθώς και τρεις επερχόμενες τοποθεσίες που θα ανοίξουν στο Τσάρλεστον, την Ατλάντα και τη Φιλαδέλφεια.