Το εξαιρετικό interior design είναι ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας όταν πρόκειται για ένα κατάστημα εστίασης. Η πρωτοτυπία στις μορφές, τα χρώματα, τα υλικά είναι απαραίτητη. Ο σωστός συνδυασμός αυτών με τον κατάλληλο φωτισμό μπορούν να να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα για τους πελάτες σας, οι οποίοι θα την εκτιμήσουν και θα νιώσουν ξεχωριστοί.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά χαρακτηριστικά παράδειγμα εντυπωσιακού interior design που πρέπει να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση όταν εστιάζετε στο design της δικής επιχείρησης εστίασης.

Το F.U.L.L. Bar, που βρίσκεται έναν όροφο κάτω από το εστιατόριο Barvy στο Κίεβο, δημιουργήθηκε πρόσφατα από τον Nazar Makarov, τον bartender του εστιατορίου και νικητή του διαγωνισμού World Class Ukraine 2018 και του  Eastern European Final of the Drinks Come True by Bombay Sapphire 2019.

Δείτε αναλυτικά εδώ: F.U.L.L Bar: Μοντέρνα αισθητική και παράδοση – Το τέλειο twist!

Το Buha|i|rest είναι το τελευταίο γαστρονομικό hot spot που βρίσκεται σε ένα ιστορικό μέρος της Βουδαπέστης. Διαφημίζεται ως ένα κομψό concept bar και ένα μέρος για πολυτελή γεύματα. Κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα το κτίριο ήταν μια βιοτεχνία υφασμάτων. Η έκταση 350 τετραγωνικών μέτρων χωρίζεται σε ένα μπαρ και έναν πιο οικείο χώρο lounge.

Δείτε αναλυτικά εδώ: Buha|i|rest: Βιώσιμο Design

Το New York Burger είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που είχε ήδη 4 εστιατόρια στη Μαδρίτη. Αυτό, που αναδύεται ως το 5ο εστιατόριο, έπρεπε να είναι διαφορετικό. Μεγαλύτερο από τα άλλα και η προνομιακή του θέση απαιτούσε αναβάθμιση. Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από τους τρεις βασικούς πυλώνες της μάρκας: Το New York Burger είναι καπνός, κάρβουνο και ξύλο.

Δείτε αναλυτικά εδώ: NYB- New York Burger: καπνός, κάρβουνο και ξύλο!

Το Protagonist είναι ένα καφέ-μπαρ που βρίσκεται σε ένα ιστορικό μέρος του Χάρκοβο της Ουκρανίας. Πρόκειται για ένα μέρος για τους δημιουργικούς και ευφάνταστους ανθρώπους, ώστε να μοιράζονται ιδέες και να εκφράζονται. Κάθε επισκέπτης εδώ είναι «πρωταγωνιστής»-  πρωταγωνιστικός χαρακτήρας των ιστοριών του και των δημιουργικών ιδεών.

Δείτε αναλυτικά εδώ: Protagonist cafe-bar: Το design ως πρωταγωνιστής!

Το εστιατόριο Palo Cortado άνοιξε ξανά το 2018 και βρίσκεται κάτω από τον καθεδρικό ναό της Μάλαγας στο κέντρο της πόλης. Το εστιατόριο έχει στόχο να δημιουργήσει νέες γαστρονομικές εμπειρίες και να συνδυάσει με μοναδικό τρόπο το όμορφο περιβάλλον με την εξαιρετική κουζίνα.

Δείτε αναλυτικά εδώ: Palo Cortado: Ένα casual εστιατόριο με αναφορές στην art deco & το βιομηχανικό design