Προγραμματισμός του design εξωτερικού χώρου του εστιατορίου σας.

Ενώ η τραπεζαρία, το μπαρ και η κουζίνα αποτελούν σημαντικά μέρη ενός design νέων εστιατορίων, μην ξεχνάτε την εξωτερική όψη και την είσοδο. Άλλωστε, είναι η πρώτη περιοχή που βλέπουν οι πελάτες. Η σήμανση, ο φωτισμός, τα καθίσματα και οι διακοσμήσεις είναι μόνο μερικές περιοχές που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ανοίγετε ένα νέο εστιατόριο.

Ένα επαγγελματικό επιχειρηματικό σήμα
Πολλές πόλεις και επιχειρηματικές περιοχές έχουν αυστηρές διατάξεις για τους τύπους σήμανσης που δημοσιεύονται από τις τοπικές επιχειρήσεις. Ως ένα από τα πρώτα βήματα για να ανοίξετε το δικό σας εστιατόριο, θα πρέπει να καθορίσετε ποιοι κανονισμοί και περιορισμοί υπόκεινται στην επιχείρησή σας. Μόλις ξέρετε τι μπορείτε και δεν μπορείτε να εφαρμόσετε στην σήμανση, μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία κατασκευαστή για να δημιουργήσετε μια μοναδικά σχεδιασμένη σήμανση για το εστιατόριό σας. Ενώ υπάρχουν μερικά πράγματα σε ένα εστιατόριο που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας – όπως η εκτύπωση των μενού σας, η δική σας εξωτερική πινακίδα δεν είναι κάτι που προτείνεται.

Φωτισμός και άλλα σήματα
Οι πινακίδες στάθμευσης, η χρήση κινητού τηλεφώνου, το κάπνισμα, το άνοιγμα ή το κλείσιμο και οποιεσδήποτε άλλες πινακίδες που τοποθετείτε έξω από την είσοδο του εστιατορίου σας πρέπει επίσης να γίνονται επαγγελματικά. Θα φαίνονται καλύτερα και θα διαρκέσουν περισσότερο από ένα απλό χειρόγραφο σημάδι ή αυτό που έχετε τυπώσει μόνος. Ο επαρκής φωτισμός είναι απαραίτητος για την ασφάλεια των πελατών καθώς και για την ατμόσφαιρα. Κάποια στρατηγικά τοποθετημένα υπαίθρια φώτα θα δημιουργήσουν αρκετό φωτισμό χωρίς να κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο ανακριτικό δωμάτιο της αστυνομίας.

Δοχεία απορριμμάτων
Η τοποθέτηση ενός δοχείου απορριμμάτων ή κάδου απορριμμάτων τσιγάρων δίπλα στην είσοδό σας μπορεί να εμποδίσει το πέταμα τσιγάρων στο έδαφος. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με το να περάσουν μέσα από ένα σύννεφο καπνού για να εισέλθουν στο εστιατόριο σας.Επομένως, χρειάζεται λεπτός χειρισμός και πολλή σκέψη.

Πληροφορίες Εστιατορίου
Οι εξωτερικοί πίνακες μενού ή μια θήκη μενού από γυαλί δίπλα στην είσοδο του νέου σας εστιατορίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παρουσιάσετε το μενού σας και να προσελκύσετε κάποιους περαστικούς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή φωτισμό για την πλακέτα μενού, ώστε οι πελάτες να μπορούν να το διαβάσουν και το βράδυ.

Εξωτερικά καθίσματα
Εάν έχετε το χώρο, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν πάγκο ή δύο για τους πελάτες που περιμένουν, σε καλό καιρό. Θα μπορούσατε επίσης να δημιουργήσετε μικρά τραπέζια και καρέκλες, που θυμίζουν ένα γαλλικό καφενείο. Τα έπιπλα που επιλέγετε πρέπει να είναι ελκυστικά καθώς και ανθεκτικά. Ενδεχομένως, να μπορείτε να βρείτε κάποια έπιπλα εξωτερικού χώρου σε ένα τοπικό κατάστημα, ωστόσο,  ένας προμηθευτής εξοπλισμού εστιατορίου θα μεταφέρει σταθερά έπιπλα, ιδανικά για εμπορική χρήση, σε μια ποικιλία στυλ που ταιριάζουν στην ιδέα ή το θέμα σας.

Βελτιώνοντας έναν υπαίθριο χώρο τραπεζαρίας

Μπορείτε να επεκτείνετε την ατμόσφαιρα του εστιατορίου σας στην είσοδο σας με μουσική. Πολλά δημοφιλή εστιατόρια αλυσίδας χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνική. Απλά βεβαιωθείτε ότι η μουσική σας δεν είναι πολύ δυνατή για τους γείτονές σας. Μια τέντα πάνω από την περιοχή εισόδου σας, εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς. Στεγάζει τους πελάτες από τη βροχή καθώς και από τον ήλιο. Ακόμη, προσθέτει μια φιλόξενη αίσθηση στο εστιατόριο σας.