Το Palodú Restaurant αφήνει το στίγμα του στην τοπική γαστρονομική σκηνή της Μάλαγας, με μία δημιουργικότητα που φτάνει σε ένα νέο επίπεδο, αντικατοπτρίζοντας την στα πιάτα αλλά και στον εσωτερικό σχεδιασμό του χώρου. Το Palodú είναι ένα σενάριο όπου η δυαδικότητα – οι αντιθέσεις- βρίσκεται σε κάθε λεπτομέρεια, από την αλληλεπίδραση του φωτός με τις σκιές στο μείγμα απαλών και των τραχιών υλικών κ.ο.κ.

Η χρωματική παλέτα, στην οποία κυριαρχούν οι ουδέτεροι τόνοι, παρέχει μια γαλήνια βάση στον χώρο που αναδεικνύει τις διαφορετικές υφές. Η ακουστική άνεση είναι προτεραιότητα, διασφαλίζοντας ότι η ατμόσφαιρα του εστιατορίου προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν την συνολική εμπειρία χωρίς περισπασμούς. Κάθε στοιχείο του εσωτερικού σχεδιασμού αποτυπώνει τις σκέψεις του επισκέπτη, συμβάλλει στη διαδικασία ανάλυσης και εσωτερίκευσης του χώρου, κάνοντας το Palodú όχι μόνο ένα μέρος για φαγητό αλλά ένα μέρος να ζήσει κανείς μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Το εστιατόριο προσαρμόζεται στο ιστορικό κτήριο στο οποίο έχει εγκατασταθεί και σέβεται την αρχιτεκτονική του ενώ εισάγει μια σύγχρονη και ευέλικτη λειτουργικότητα. Κάθε σημείο του design έχει μελετηθεί προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι ο χώρος δεν είναι μόνο ελκυστικός αλλά και άνετος και πρακτικός για όλους όσους αλληλεπιδρούν σε αυτόν. Κάθε άτομο καταλαμβάνει διαφορετικό ρόλο και δίνεται έμφαση στη σημασία της δημιουργίας ενός χώρου λειτουργικού για όλους.

Από την αρχή, στόχος του εστιατορίου- και της σχεδιαστικής του ομάδας, ήταν κάθε δωμάτιο να έχει τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Η ρεσεψιόν λειτουργεί ως «Υπουργείο της περιέργειας» με δυνατότητα μεταμόρφωσης σε χώρο πολλαπλών χρήσεων και μπορεί να φιλοξενήσει event όπως μια οινογευσία ή γευσιγνωσία. Ο σχεδιασμός των δωματίων ποικίλλει σε τόνο και ατμόσφαιρα, με αποκορύφωμα το «τραπέζι του σεφ».

Αυτό το εστιατόριο είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για να δειπνήσει κάποιος. Είναι ένας φόρος τιμής στην πόλη της Μάλαγας, η οποία εδραιώνεται ως πρώτης τάξεως γαστρονομικός προορισμός χάρη σε χώρους όπως αυτός, όπου η παράδοση και η νεωτερικότητα συναντιούνται για να συνυπάρξουν και να συνδυάσουν τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων.

interior design: Lago Interioriza