Η Masquespacio παρουσιάζει το τελευταίο έργο που σχεδίασε για την Piur, μια αλυσίδα εστιατορίων από τη Βαλένθια που ειδικεύεται σε πίτσες.

Το αναπτυγμένο έργο ξεκινά με την προηγούμενη έρευνα της στρατηγικής μάρκας Piur, και τις αξίες που εξέφρασε ο πελάτης, από την οποία μπορεί να τονιστεί η ειλικρίνεια, η χρήση ενός φρέσκου προϊόντος και μιας έννοιας εμπνευσμένης από την προέλευση των ιδρυτών της από την Βαλένθια. Ένα άλλο σημαντικό γεγονός που μεταδίδει ο πελάτης είναι ότι οι επισκέπτες του Piur είναι άτομα που επιθυμούν να έχουν μια στιγμή χαράς μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους τους.

Έτσι, το σχέδιο πρώτα απ ‘όλα επιδιώκει να βρει μια ιδέα που θα μπορούσε να συνδεθεί με τις αρχές των ιδρυτών του Piur και ταυτόχρονα θα μπορούσε να λειτουργήσει ως σημείο έλξης για τους επισκέπτες του εστιατορίου.

Η Ana Hernández, δημιουργικός διευθυντής της Masquespacio, ανέφερε: “Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα αφιέρωμα με το έργο μας σε ένα από τα πιο σημαντικά κτίρια της πόλης μας”.

Με την Κεντρική Αγορά επιλέχθηκε όχι μόνο ένα από τα πιο σχετικά παραδείγματα της Art Nouveau της Βαλένθια, αλλά και το καλύτερο μέρος για εκείνους που αναζητούν ένα φυσικό προϊόν μείζονος ποιότητας.

Επιστρέφοντας στο σχεδιασμό μπορούμε να αναγνωρίσουμε με σαφήνεια τα εμβληματικά στολίδια από την πρόσοψη της κεντρικής αγοράς μέσω της μεγάλης ποικιλίας φωτισμών που δημιουργούν ιδιαίτερες γωνίες και δίνουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μια νέα εμπειρία κάθε φορά που επισκέπτονται το εστιατόριο Piur, από ένα ρομαντικό δείπνο για 2 μέχρι ένα χαλαρό γεύμα με όλη την οικογένεια.

Από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιήθηκαν υλικά που θυμίζουν τη φύση, όπως τα ξύλα και τα κεραμίδια. Η παλέτα χρωμάτων είναι, επίσης, μια αναφορά στη γη, δίπλα σε ένα κόκκινο άγγιγμα που συμβολίζει το χρώμα της ντομάτας ως ένα από τα κύρια συστατικά που χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία μιας πίτσας.

Τέλος, ο χώρος των 500 m2 αναπτύσσεται για να προσφέρει στον καταναλωτή μια διαφορετική εμπειρία κάθε φορά που επισκέπτεται το Piur, κάνοντάς τον να ζήσει μια μοναδική στιγμή που τον αποσυνδέει από την καθημερινή του ρουτίνα, με λίγη άνεση που του θυμίζει το δικό του Σπίτι.