Το γραφείο με επικεφαλής τους Andrés Mier y Terán και Regina Galvanduque δημιουργεί ένα ζεστό γραφικό περιβάλλον και αρχιτεκτονική ταυτότητα για τον νέο γαστρονομικό χώρο του σεφ Jorge Udelman.

Υπάρχουν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το Milanese γεννήθηκε στο Μιλάνο –εξ ου και το όνομά του– ενώάλλοι επισημαίνουν την Αργεντινή ως την πραγματική γενέτειρα αυτού του εμβληματικού πιάτου. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το πιάτο, από όπου κι αν τελικά κατάγεται, είναι μια σπεσιαλιτέ αγαπημένη σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, από την Αυστρία μέχρι το Μεξικό, και είναι η γαστρονομική έμπνευση πίσω από το Órale Milanga, το νέο concept του σεφ Jorge Udelman, από την Βενεζουέλα.

Οι αρχικοί τοίχοι ήταν καλυμμένοι με κυματιστό διχτυωτό κόσκινο που, σε συνδυασμό με το πράσινο σίδερο, τους δίνει μια μοντέρνακαι βιομηχανική εμφάνιση. Και τα δύο στο μπαρ, που βρίσκεται μπροστά από την ανοιχτή κουζίνα – ιδανικά για σόλο δείπνο ή για να απολαύσετε έναχαλαρό απόγευμα ως ζευγάρι – και στα τραπέζια, μπορείτε να δείτε επιφάνειες Formica, ένα από τα κατ’ εξοχήν υλικά τουαπλού δείπνου. Αντίθετα, οι λεπτομέρειες σε χλωμό ξύλο και ο φωτισμός LED παρέχουν ζεστασιά και δημιουργούν μία φυσική και άνετη ατμόσφαιρα. Η παρουσία των πράσινων τόνων, καθώς και οι πινελιές του ξύλου και του σίδερου, παραπέμπουν στην κλασική γειτονιά με τις καφετέριες και μπαρ στο Μιλάνο, αποτίοντας φόρο τιμής στην πιθανή γενέτειρα του πιάτου αυτού.

Αυτό το ίδιο πνεύμα περιστασιακής ανάμειξης αντικατοπτρίζεται στη γραφική ταυτότητα του Órale Milanga, φτιαγμένη από πράσινους και κίτρινους τόνους πουεπικοινωνούν τη φυσικότητα και τη χαρά της ατμόσφαιρας, υπενθυμίζοντας, επίσης, τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα.

Η κατασκευή της οπτικής ταυτότητας του Órale Milanga ανταποκρίνεται και στο χαρακτήρα της περιοχής στην οποία είναι εγκατεστημένη.

Εγκατεστημένο στη λεωφόρο Horacio, το εστιατόριο έχει το σπίτι του σε μια περιοχή με μεγάλη παράδοση στο Polanco. Έτσι, το Órale Milanga μπορεί να γίνει το ιδανικό καταφύγιο για να απολαύσει κανείς ένα χαλαρό γεύμα με φίλους τις καθημερινές, ένα χαλαρό brunch με την οικογένεια ή ένα ποτήρι κρασί μετά τη δουλειά.