Τα περισσότερα μαγαζιά στολίζονται για τις γιορτινές μέρες, αλλά είναι κάποια που υπόσχονται να τους βάλουν όλους σε γιορτινή διάθεση! Ποια είναι, λοιπόν, μερικά από τα πιο όμορφα στολισμένα μαγαζιά στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα;

Noel

Οι φωτογραφίες από το στολισμένο Noel έχουν κατακλύσει το Instagram και όχι μόνο. Το all day bar τιμά το όνομά του και το στολισμό του είναι γιορτινό και θυμίζει παιδικό βιβλίο

Μαντζάρου 3

Όλος ο πεζόδρομος της Μαντζάρου «λάμπει» καθώς το ομώνυμο καφέ – μπαρ έχει βάλει τα γιορτινά του.

Little Kook

To Little Kook θυμίζει όπως και να έχει παραμύθι. Ειδικά τώρα με την υπερβολικά χαρούμενη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή του όλοι νιώθουν παιδιά, ακόμα κι αν απλά περάσεις απέξω. Αν περάσεις, θα το καταλάβεις, δεν γίνεται να μην το δεις.

City Bistro

Ζεστός και εκλεπτυσμένος ο στολισμός και στο City Bistro στη στοά Σπύρου Μήλιου στην Αθήνα. Φωτάκια, μπάλες και τόνοι του κόκκινου και του πορτοκαλί χρυσού σε βάζουν σε κλίμα.

The Trap

Το μικροσκοπικό ιδιαίτερο The Trap στη στοά της Όθωνος μας μεταφέρει σε κάποια μεγάλη πόλη των ’20s με την αισθητική του και τώρα που έβαλε τα χριστουγεννιάτικά του μας μεταφέρει ένα αυθεντικό νεοϋορκέζικο Xmas Spirit.

Δεκέμβριος 2016