Νέα Γαστρονομική Δράση στην Καρδιά του Κολωνακίου: Το Εστιατόριο ΙΩΔΙΟ με τη Σφραγίδα Γεωργιάννας Χιλιαδάκη
Η βραβευμένη με δύο αστέρια Michelin Chef, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, και οι γνωστοί επιχειρηματίες Χάρης Σπύρου και Γιάννης Σαλπέας, διευρύνουν τη συνεργασία τους με μία νέα, εντυπωσιακή γαστρονομική δράση. Το νέο εστιατόριο ΙΩΔΙΟ, που αναμένεται να ανοίξει σύντομα στην καρδιά του Κολωνακίου, στον αριθμό 36 της οδού Λουκιανού, έρχεται να προσφέρει στους λάτρεις της καλής κουζίνας και ιδιαίτερα του ψαριού, μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία με ιδιαίτερους θαλασσινούς συνδυασμούς.
Το ΙΩΔΙΟ δεν είναι απλά ένα εστιατόριο, αλλά ένας χώρος που αποπνέει μία chic και cozy ατμόσφαιρα, ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας. Με τον στόχο να γίνει ένα άνετο, ζεστό σημείο συνάντησης, το ΙΩΔΙΟ προσφέρει έναν προορισμό για όλους τους λάτρεις της φρέσκιας κουζίνας. Η ατμόσφαιρα του εστιατορίου είναι ανάλαφρη και χαλαρή, ενώ το μότο του είναι “catch of the day”, αναφερόμενο στην ψαριά της ημέρας, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωση στη φρεσκάδα και την εποχικότητα του ψαριού.
Στην κουζίνα, η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη συνεργάζεται με τις Δανάη Βορίδου και Ερασμία Μπαλάσκα, δύο εξαιρετικές σεφ με μακρά πορεία στον χώρο της γαστρονομίας, και συνεργάτιδες της από τα χρόνια του θρυλικού Funky Gourmet. Η συνεργασία αυτή έχει ως αποτέλεσμα ένα ευφάνταστο και απολαυστικό μενού, βασισμένο στην υψηλή ποιότητα πρώτης ύλης και στη γεύση που αποπνέει την αγάπη για το καλό φαγητό.
Το ΙΩΔΙΟ, με την εξαιρετική του τοποθεσία και την υπογραφή των κορυφαίων αυτών σεφ, αναμένεται να γίνει το talk of the town για τους γαστρονομικούς κύκλους του Κολωνακίου και όχι μόνο.