Με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τo άνοιγμα του Apleton Kosher Restaurant, την τελευταία προσθήκη στη συλλογή εστιατορίων μας!

Στηρίζοντας την αφοσίωση μας στην ανάπτυξη και εξέλιξη των εμπειριών και υπηρεσιών που προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους μας, το Apleton Restaurant θα είναι διαθέσιμο στο εξής κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Out of the Blue, Capsis Elite Resort. Το αποκλειστικά Κοσέρ εστιατόριο αυτό βρίσκεται υπό την εποπτεία του Beth Din της Νίκαιας Γαλλίας (Rav Shimon Benagou), προσφέροντας έναν πλούσιο πρωινό και μεσημεριανό μπουφέ, à la carte δείπνο και πακέτα ημιδιατροφής. Με σκοπό τη καλοπέραση σας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε τις διακοπές σας αξέχαστες. Τώρα το μόνο πλάνο που χρειάζεται είναι για πότε να κλειστούν τα εισιτήρια!

Ανοίγοντας τις πόρτες του στις αρχές Αυγούστου, το Apleton βρίσκεται στο κέντρο του ξενοδοχείου μας, προσφέροντας έναν ηλιόλουστο εσωτερικό χώρο καθώς και ένα μεγάλο υπαίθριο χώρο με θέα τον κόλπο της Αγίας Πελαγίας. Θέλουμε αυτό το νέο εστιατόριο να είναι ένας εύθυμος χώρος για τους φιλοξενούμενους που τηρούν τη Κασρούτ, προσφέροντας ανεπανάληπτες γεύσεις που ετοιμάζονται από ποιοτικά υλικά που μας προμηθεύουν πιστοποιημένοι Κοσέρ διανομείς από τη Γαλλία.

Μαζί με το ολοκαίνουργιο εστιατόριο, προσφέρουμε πλέον και υπηρεσίες catering για εκδηλώσεις (Μπαρ Μιτσβά, γάμοι, συνέδρια, κλπ). Με περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας στο τομέα αυτό, οι σεφ μας θα κάνουν εξυψώσουν τις εκδηλώσεις σας.