Το εστιατόριο Kitchen Club, του ξενοδοχείου Casa Cook στη Ρόδο, βραβεύτηκε ως το καλύτερο Hotel Restaurant στα European Hospitality Awards.

Ο θεσμός των European Hospitality Awards μετρά 9 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και αποτελεί μια ευρέως αναγνωρισμένη και δημοφιλή πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων για επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς του χώρου της φιλοξενίας (F&B, Ξενοδοχειακός τομέας, Τεχνολογία, κλπ.). Τα βραβεία European Hospitality Awards απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 130 διακεκριμένοι εκπρόσωποι διεθνών ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και επιχειρήσεων.

Στο δημοσίευμα -της ιστοσελίδας των βραβείων- γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο εντυπωσιακό design του ξενοδοχείου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αρχιτεκτονικά, οι χώροι συγχωνεύονται εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ ο εσωτερικός σχεδιασμός αποπνέει ένα κοινωνικό και ελεύθερο πνεύμα.

Τα χαμηλά καθίσματα και τα μεγάλα τραπέζια προσκαλούν ομάδες επισκεπτών -για αυτό και το όνομα “Kitchen Club”- να συγκεντρωθούν και να μοιραστούν τη γαστρονομική εμπειρία. Αιώρες και ξαπλώστρες υπόσχονται χαλάρωση, ενώ οι ξύλινες επιφάνειες γίνονται καμβάς και συνδυάζονται με παιχνιδιάρικες εκτυπώσεις και σχέδια. Τα ανακλινόμενα πανοραμικά παράθυρα ανοίγουν για να χαρίσουν θέα στην πισίνα αλλά και το θερμοκήπιο του ξενοδοχείου, που είναι μια αρωματική όαση βρώσιμων βοτάνων.

Η Ρωσίδα καλλιτέχνιδα Karina Eibatova και το γραφείο σχεδίασης της Casa Cook, Lambs & Lions, δημιούργησαν μια εντυπωσιακή τοιχογραφία στο εστιατόριο. Πρόκειται για ένα έργο, που αναπαριστά μια σειρά από ζώα -πίθηκοι, πουλιά, βατράχια κλπ.- που απολαμβάνει την πλούσια βλάστηση. Οι σχεδιαστές θέλησαν με αυτό το έργο να αντικατοπτρίσουν τον ζωντανό, μποέμικο χαρακτήρα του ξενοδοχείου, αλλά και το φυσικό του τοπίο.