Μια νέα γαστρονομική πρόταση για τους λάτρεις της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, που σίγουρα θα συζητηθεί, μας περιμένει στο Yolenis Greek Gastronomy center στο Κολωνάκι.

Το νέο concept restaurantTopos” άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τον Απρίλη, μετατρέποντας το αίθριο του πολυχώρου της Yolenis, σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξερεύνησης ελληνικών γεύσεων, μέσα από ένα μενού 18 πιάτων. Από τις κρητικές πίτες, τα πιάτα θαλασσινών του Αιγαίου, τα πλούσια τυριά της Πελοποννήσου, τα κοκκινιστά του Ιονίου έως και τα καπνιστά αλλαντικά της Βόρειας Ελλάδας, ο κάθε τόπος έχει να μας διηγηθεί μια δική του ιστορία.

Ο “Τopos”, στους καιρούς της γαστρονομικής ισοπέδωσης, της εκλεκτικιστικής δημιουργικότητας ή της ναρκισσιστικής επιδειξιομανίας, έρχεται να βάλει στη ζυγαριά το μέτρο, τις γεύσεις των γλυκών και των νοσταλγικών αναμνήσεων, τις γεύσεις των τόπων της χώρας μας.

Η επιλογή της Yolenis να αναδείξει στο κέντρο της Αθήνας τις κουζίνες περιοχών της Ελλάδας, έρχεται να καλύψει την ανάγκη του Ποιοτικού Τουρισμού, που βρίσκει στην Γαστρονομία έναν καθοριστικό εκφραστή της ταυτότητας κάθε τόπου και φυσικά να δώσει στον επισκέπτη της πόλης μας την ευκαιρία να ζήσει εντυπωσιακές εμπειρίες. Η Υolenis γίνεται έτσι ο πρεσβευτής των γαστρονομικών προορισμών της χώρας όσον αφορά τα εδέσματα και τα προϊόντα τους και προετοιμάζει τους επισκέπτες του για το συναρπαστικό ταξίδι των ελληνικών γεύσεων.