Ceto Bar, The Maybourne Riviera: Νέο μενού εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία
Σε αυτή τη νέα σεζόν, το Μπαρ Ceto, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο The Maybourne Riviera στη νότια Γαλλία, αποκαλύπτει το μενού του εμπνευσμένο από τη θάλασσα και την ελληνική μυθολογία.
Το νέο μενού του Μπαρ Ceto σχεδιάστηκε για να αντικατοπτρίζει την πλούσια και ποικιλόμορφη θαλάσσια ζωή που περιβάλλει την τοπική περιοχή του μπαρ. Αντλεί έμπνευση από την περίπλοκη βιοποικιλότητα της περιοχής καθώς και από τη γαστρονομική δημιουργικότητα του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου, Ceto, από τον σεφ Mauro Colagreco.
Κάθε ευαίσθητο κοκτέιλ περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά βοτανικά και παράκτια συστατικά, με αποτέλεσμα ποτά, το καθένα με όνομα από ένα ελληνικό μυθικό πλάσμα, που δεν είναι μόνο οπτικά εντυπωσιακά αλλά και σοφιστικέ και πολυεπίπεδα στις γεύσεις τους, προσφέροντας μια πραγματικά μοναδική και καθηλωτική αισθητηριακή εμπειρία για τους επισκέπτες.
Υπό την ηγεσία του εξαιρετικά ταλαντούχου αρχιμπάρμαν, Bastien Rémillieux, ο διευθυντής του μπαρ Ceto είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται. Το πάθος και ο ενθουσιασμός του για την πειραματική και επιμελώς δημιουργημένη μιξολογία τον έφεραν στο περίφημο ξενοδοχείο Maybourne Riviera. Ο Bastien έχει αποστολή να επαναστατήσει την εμπειρία του ποτού στην Κυανή Ακτή.
Τα κοκτέιλ έχουν αναπτυχθεί για να διεγείρουν τις αισθήσεις και να εμπνεύσουν τους επισκέπτες να ξεκινήσουν ένα ταξίδι ανακάλυψης μέσω της γεύσης. Οι επισκέπτες καλούνται να εξερευνήσουν το μενού με έναν τροχό γεύσης, που κυμαίνεται από απεριτίφ, γλυκό, ξινό και επιλογές μετά το δείπνο.
Μεταξύ αυτών των κοκτέιλ, θα βρείτε το ζωντανό και διασκεδαστικό κοκτέιλ για μοίρασμα, Kraken, φτιαγμένο με αγγούρι, yuzu, shiso, άλγη dulse και blanco τεκίλα· Το The Sirens με μείγμα φράουλας, ελιάς, wakame, mezcal και fino sherry· Το Calypso με ντομάτα, λεβάντα, κακάο, blanco τεκίλα και γιασεμί· και το Leviathan φτιαγμένο με άνηθο, μούρο Batak, nori, Ginebri gin και Chablis.