Το νέο εστιατόριο του Regent άνοιξε τις πόρτες του! Οι επισκέπτες έπρεπε να επιλέξουν και να αποφασίσουν για το νέο όνομα.

Τα έργα ανακαίνισης χρειάστηκαν τρεις ολόκληρους μήνες, αλλά τώρα το πρώην Fischers Fritz στο 5 αστέρων superior ξενοδοχείο Regent Berlin άνοιξε ξανά τις πόρτες του. Οι επισκέπτες, μάλιστα, κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην διαδικασία επιλογής για το νέο όνομα του εστιατορίου – και το νικητήριο όνομα είναι: Charlotte & Fritz.

Τα πολύτιμα αρχιτεκτονικά στοιχεία του πρώην Fischers Fritz, κυρίως κλασικιστικών μορφών σχεδιασμού, έχουν διατηρηθεί. Μια σύγχρονη ανανέωση δημιουργεί μια κομψή ατμόσφαιρα, η οποία μοιάζει, με την οικεία αλλά εξελιγμένη ατμόσφαιρα, στον πολιτισμό του σαλονιού του Βερολίνου τον 19ο αιώνα.

Αυτό το φιλόδοξο κατόρθωμα επιτεύχθηκε μέσω ενός ευχάριστου συνδυασμού χρωμάτων με ζεστές αποχρώσεις του γκρίζου και του αργύρου που κοσμούν τους τοίχους και τις οροφές, ένα έξυπνο μίγμα επίπλων και χαλιών καθώς και ταπετσαρίες με μεταλλικά σχέδια που εμπνέονται από τα παλιά σαλόνια της Belle Époque.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός βασίστηκε σε ιδέες της Contura Plannung & Design με έδρα το Königstein. Η διευθύνουσα σύμβουλος Barbara Meyer-Kosfeld εξηγεί: “Η υπάρχουσα διάταξη μοιάζει με τα περίφημα σαλόνια του Βερολίνου. Επιπλέον, με την τοποθεσία που βρίσκεται ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της παλιάς μητρόπολης στο Gendarmenmarkt, καταλήξαμε στην ιδέα να συνδυάσουμε τη φιλοσοφία μας με την πολιτιστική κληρονομιά του προορισμού. Με μια νέα αντίληψη χρωμάτων και υλικών φωτισμού καθώς και την άμεση πρόσβαση από το Französische Straße, έχουμε δημιουργήσει μια διαχρονική, εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα club. Αυτό μιλάει επίσης σε ένα νεότερο κοινό που απολαμβάνει τη συμβίωση του σύγχρονου μεγάρου και σύγχρονες ανέσεις όπως δωρεάν Wi-Fi. “