Το Civitel Olympic restaurant, μέλος του ομίλου Civitel Hotels & Resorts και πρόσφατα βραβευμένο ως Best Hotel Restaurant 2017 στην Ελλάδα από τα Estia Awards 2017, αποτελεί ορόσημο τόσο για τον επιχειρηματικό κόσμο όσο και για τους λάτρεις της καλής ελληνικής κουζίνας.

Πρωταγωνιστής η μεσογειακή δημιουργική κουζίνα με μια ποικιλία από κατεξοχήν ελληνικά πιάτα σε σύγχρονη απόδοση. Το μενού επιμελείται ο executive chef Κωνσταντίνος Γεωργατζάς με συνεχείς αλλαγές, γευστικές αναζητήσεις και διακρίσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς της WACS εκτός συνόρων. Το νέο ανανεωμένο μενού εγγυάται μια εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία και νέες φρέσκες γευστικές προτάσεις. Τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και για ένα ιδανικό δείπνο, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει εξαιρετικά πιάτα με βασικό υλικό τα εκλεκτά συστατικά και τις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες , ενώ ο Σεφ προτείνει ένα διαφορετικό πιάτο ημέρας καθημερινά.

Εάν σας αρέσει να απολαμβάνετε το φαγητό σας σε μια χαλαρή, κομψή ατμόσφαιρα, το ομώνυμο εστιατόριο του φημισμένου Civitel Olympic είναι το ιδανικό μέρος. Ο ηλιόλουστος χώρος του με το φωτεινό, μινιμαλιστικό και φιλικό ντεκόρ είναι ιδανικός για αποδράσεις απόλαυσης εντός της πόλης. Η ξύλινη βεράντα του προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς όταν ο καιρός είναι σύμμαχος, ενώ το κομψό του μπαρ ενδείκνυται μετά το φαγητό.

Ξεκινήστε το γεύμα σας με καπνιστή πέστροφα με βάση από comfit ντομάτας με κρέμα ψητής μελιτζάνας και βασιλικό ή Quiche με ραγού από καπνιστό λουκάνικο, μανούρι και coulis κόκκινης πιπεριάς. Από τα κυρίως πιάτα, ξεχωρίζουν τα: χειροποίητο κανελόνι με μπολονέζ πάπιας, μαύρος χοίρος στιφάδο και μπαρμπούνι φιλέτο με μους καρότο. Το Civitel Olympic restaurant διαθέτει μία καλά ενημερωμένη λίστα από κρασιά με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα αλλά και παλαιωμένους και πιο ανάλαφρους οίνους και σαμπάνιες που συνοδεύουν ιδανικά το γεύμα ή το δείπνο σας.