Το Cookoo, βρίσκεται σε ένα από τα πιο ωραία και ιστορικά σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στο λιμάνι και δίπλα στα Λαδάδικα.

cookoo

Είναι ένας ζεστός, μοντέρνος χώρος που συνδυάζει το ξύλο με το μάρμαρο σε μαύρες και μπεζ αποχρώσεις. Κυρίαρχο στοιχείο του νέου χώρου είναι ο φυσικός φωτισμός που προέρχεται από τις τρεις μεγάλες τζαμαρίες που τους καλοκαιρινούς μήνες ανοίγουν στον πεζόδρομο επεκτείνοντας το χώρο εστίασης προς τα έξω.

Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει ο τεχνητός φωτισμός που μεταλλάσσεται ώστε να προσφέρει ατμοσφαιρική και casual διάθεση. Εσωτερικά δημιουργήθηκαν επιμέρους γωνιές, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου για ένα υπέροχο γευστικό διάλειμμα από την πίεση της δουλειάς και της καθημερινότητας ή για μια ευχάριστη συνάντηση με φίλους.

cookoo cookoo

Είναι ένα ολοκαίνουριο φιλόξενο All Day Cafe Bar Restaurant που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη χαλαρότητα και την ποιοτική εξυπηρέτηση με τη φιλική “comfort” διάθεση. Το Cookoo έχει στόχο να δημιουργήσει ένα περιβάλλον γευστικών απολαύσεων και να γίνει αγαπημένο meeting place.

cookoo cookoo

Source :