Ο Deadpool είναι περιβόητος χαρακτήρας της Marvel, αφού διαφέρει κατά πολύ από τους υπόλοιπους. Αυτό καθιστά φυσικό το γεγονός ότι αναμένοντας τη δεύτερη ταινία του μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να ανοίξει και το Deadpool pop-up bar (pub).

Αν, λοιπόν, επισκεφθεί κανείς τη Νέα Υόρκη ή το Los Angeles, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει μοναδικά ποτά που έχουν τα ονόματα χαρακτήρων και φυσικά μοναδικές γέυσεις. Επιπλέον, λόγω της διαμόρφωσης του χώρου, θα μπορεί κανείς να δοκιμάσει το ποτό του στο Sister Margaret’s School for Wayward Girls, όπως ακριβώς κάνει και η Wade Wilson στην ταινία.

Προφανώς, επειδή αποτελεί μπαρ, θα πρέπει οι επισκέπτες να είναι άνω των 21 ετών.

Και στα δύο Deadpool bars θα σερβίρονται άφθονα τα ποτά Mike’s Harder, με γεύσεις, που θυμίζουν λεμονάδα, φράουλα, μούρα, σταφύλι, κεράσι και κόκκινο πορτοκάλι, σε κουτάκια limited edition. Επιπλέον, οι επισκέπτες που θα μπουν στη διαδικασία να δοκιμάσουν αυτά τα ιδιαίτερα ποτά, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε μια κλήρωση, της οποίας το έπαθλο θα είναι ένα ταξίδι για δύο, με πληρωμένα όλα τα έξοδα, για να παρακολουθήσουν την πρώτη παγκόσμια προβολή της ταινίας και να πατήσουν στο κόκκινο χαλί μαζί με τους τόσους διάσημους.

Το Deadpool bar, επομένως, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τρόπους διαφήμισης για την ταινία, που πιθανότατα να μην κοστίσει πολύ και να φέρει και επιπλέον έσοδα.