Το Everytable, μια νέα αλυσίδα takeout εστιατορίων στην Καλιφόρνια -με 4 εστιατόρια στο Λος Άντζελες και ένα στη Σάντα Μόνικα-, χαρακτηρίζεται από μία ιδιαίτερότητα…

Στο Everytable, όχι μόνο σερβίρεις τον εαυτό σου, αλλά πρέπει να ζεστάνεις μόνος σου το φαγητό σου στο φούρνο μικροκυμάτων του εστιατορίου, αν αποφασίσεις να φας εκεί. Και το πιο σημαντικό απ’όλα είναι ότι δεν χρεώνει όλους το ίδιο!

Στο νότιο Λος Άντζελες, κοντά στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, βρίσκεται το ένα μαγαζί, με λίγα καθίσματα, στο οποίο το πιάτο κοστίζει λιγότερο από 5 δολάρια.

Στο κέντρο του Λος Άντζελες βρίσκεται εντός ενός εμπορικού κέντρου ένα άλλο Everytable, στο οποίο δεν υπάρχουν καθίσματα και το ίδιο ακριβώς πιάτο, κοστίζει σχεδόν 9 ευρώ.

Η κοστολόγηση, δηλαδή, των πιάτων καθορίζεται από την τοποθεσία του εστιατορίου, και ως εκ τούτου, από το μέσο εισόδημα της περιοχής στην οποία σερβίρει, έτσι ώστε να μπορεί να διαθέτει το ίδιο υγιεινό φαγητό σε όλους, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.

Η διακόσμησή του Everytable είναι λιτή, με λειτουργικό σχεδιασμό και πολύχρωμες λεπτομέρειες.

Μπορεί να λειτουργεί με 1-2 υπαλλήλους ανά ωράριο και έτσι περιορίζει το κόστος του. Το μενού των εστιατορίων το έχει επιμεληθεί ένας από τους καλύτερους σεφ της χώρας, ο Craig Hopson, πρώην σεφ του Le Cirque, ο οποίος δημιούργησε πιάτα τόσο υγιεινά, όσο και γευστικά.