Μπορεί η τελευταία σεζόν του Game of Thrones να αργεί πολύ ακόμα, αλλά ευτυχώς υπάρχει η λύση για τους φανατικούς οπαδούς.

Για την ακρίβεια, εδώ και λίγους μήνες έχει ανοίξει στη Νέα Υόρκη ένα θεματικό μπαρ, στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να γίνει ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης του σειράς. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψει πολύ κανείς για φτάσει τελικά στο Westeros, αρκεί μόνο κανείς να φτάσει ως την Washington.

Το συγκεκριμένο μπαρ βρίσκεται σε έναν χώρο 900 περίπου τετραγωνικών μέτρων και αποτελεί μια συνεργασία των Drink Company και Ommegang Brewery. Στο εσωτερικό του ο επισκέπτης θα βρει 3 διαφορετικά μικρότερα μπαρ, και έναν αριθμό από σκηνικά εμπνευσμένα από τα διαφορετικά βασίλεια του westeros, The North, the Red keep, The House of Black and White, Meereen κλπ. Φυσικά, δεν λείπουν σε καμία περίπτωση οι λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα ρεαλιστικό ομοίωμα του ενός δράκου της Daenarys να βγαίνει από το τοίχο και να ξεφυσά αγριεμένος.

Μια ακόμη εντυπωσιακή λεπτομέρεια, είναι ο τοίχος που απεικονίζει το Hall of Faces, που δείχνει τα διάφορα πρόσωπα, και στην προκειμένη πρόκειται για τα πρόσωπα του προσωπικού του μπαρ, των οικογενειών τους και των φίλων τους. Ο επισκέπτης, ζει όλη την εμπειρία στο έπακρο, αφού παντού ακούγεται και το soundtrack της δημοφιλούς σειράς.

Όσον αφορά το μενού, σε αυτό περιλαμβάνονται πολλά cocktails με διαφορετικά θέματα εμπνευσμένα από συγκεκριμένες σκηνές και επεισόδια. Παραδείγματος χάριν, υπάρχει το ποτό the North Remembers, ή το The Lannisters Send Their Regards, ή το Dothraquiri κλπ. Αν,από την άλλη, ο επισκέπτης δεν θέλει cocktail και προτιμά κάτι πιο απλό, μπορεί να παραγγείλει την Bend the knee μπύρα.

Η σειρά παρά το γεγονός ότι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της συνεχίζει να προσελκύει φανατικούς οπαδούς, που πλέον, μπορεί να τους περιποιείται μέσω αυτού του μπαρ αλλά και με ένα εξίσου εντυπωσιακό θεματικό ξενοδοχείο από πάγο αφιερωμένο στο Game of Thrones, κοντά στο Ελσίνκι.

[Δείτε εδώ το Ξενοδοχείο από πάγο για τους λάτρεις του Game of Thrones]