Η ομάδα “The Pop-Up Geeks” παρουσιάζει ακόμα ένα θεματικό Pop – up bar και φέρνει τα Westeros στο Εδιμβούργο.

Με το τελευταίο τους project, λοιπόν, μέχρι και τον Φεβρουάριο θα λειτουργεί το The Game of Thrones pop up bar, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη δημοφιλή σειρά, τους ήρωες και τα βασίλεια της.

 

Μεσαιωνικά ποτά και φαγητά στο μενού, σε ένα χώρο με πέτρινους τοίχους,  ξύλινα τραπέζια, ξίφη, ασπίδες και οικόσημα για διακόσμηση και κέλτικη μουσική να φτιάχνει ανάλογη διάθεση. Φυσικά, ανάλογο είναι και το σερβίρισμα, καθώς οι πελάτες απολαμβάνουν το ποτό τους σε κοκάλινα κύπελλα όμοια με αυτά που βλέπουμε  στην σειρά και παραπέμπουν σε μεσαιωνικό καπηλειό.

It’s beginning to look a lot like Westeros! 💀🍷⚔️🎅🏻#BloodandWine #bar #edinburgh #DaylightRobbery #Christmas #gameofthrones #2017 #january #newyear #wine #sword #starks @theknightsvault

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Pop up Geeks (@thepopupgeeks) στις

Ανάμεσα στα ποτά, ξεχωρίζουν τα Myrish fire wine με λευκό κρασί, καυτερή πιπεριά, τομάτα και τσίλι και Mountain vodka  φόρος τιμής στο διάσημο “Βουνό” της σειράς, ενώ για φαγητό δημοφιλείς είναι οι πίτες των Frey, χοιρομέρι και οι γλυκές τάρτες λεμονιού, αγαπημένες της Sansa Stark.

A man needs meat! The hungry lot at #bloodandwinebar last night certainly made a dent in our Serrano Ham! #meatandmead #feast #gameofthrones #food #drinks #edinburgh #scotland #ale #cocktails #medieval #tasty

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Pop up Geeks (@thepopupgeeks) στις