Το Hide, το οποίο βρίσκεται στο Piccadilly, έχει εξαιρετική θέα στο Green Park- σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Το Hide καταλαμβάνει τρεις ορόφους – Ισόγειο, Πρώτος και Υπόγειο- με καθένα από αυτούς να έχει την δική του ταυτότητα και να συνδέεται, με τους υπόλοιπους, μέσω μιας εντυπωσιακής σπειροειδούς σκάλας σχεδιασμένης από το Atmos Studio, χειροποίητης στην Πολωνία.

Το Ισόγειο έχει σχεδιαστεί γύρω από το φούρνο χυτοσιδήρου και είναι επιπλωμένο με επιμήκη παγκάκια, υπερμεγέθη ντουλάπια και έπιπλα κουζίνας.

Στον πρώτο όροφο, τα τελειώματα είναι πιο εκλεπτυσμένα, ευαίσθητα και κομψά με τραπέζια δίπλα σε παράθυρα πλήρους ύψους που κοιτάζουν προς τα έξω στους πολυσύχναστους δρόμους του Mayfair και στο Green Park.

Η κουζίνα έχει επίσης σχεδιαστεί για να δώσει στους επισκέπτες μια ματιά στη δουλειά των chefs.

Τέλος, στον υπόγειο όροφο, το αποτύπωμα του χώρου αντιπροσωπεύει μια ανάδρομη διαδικασία απόσταξης, ξεκινώντας από το μπουκάλι και καταλήγοντας στην πηγή.

Σε αυτό το επίπεδο βρίσκεται, επίσης, ένα κελάρι κρασιού και τρεις ιδιωτικές αίθουσες- τραπεζαρίες, με καθεμιά από τις οποίες σχεδιασμένη από διαφορετικό καλλιτέχνη για να προσελκύσει ένα μεμονωμένο θέμα.

Το δωμάτιο Broken είναι διακοσμημένο με βάση την αρχαία ιαπωνική τέχνη του Kintsugi, μια πρακτική που περιλαμβάνει την επισκευή σπασμένων κεραμικών με τη σύνδεση μέσω διαλυμάτων με χρυσή κόλλα.

Το δωμάτιο διαθέτει τοίχους με επένδυση με σπασμένο gesso, σπασμένα μενταγιόν και τραπέζι που δημιουργήθηκε κατόπιν παραγγελίας.

Το Αναγνωστήριο περιστρέφεται γύρω από μια συλλογή από μαγειρικά βιβλία μαζί με τα γλυπτά χαρτιού που παραπέμπουν σε παραμύθια. Το Shadow Room είναι μια διακριτική διαδραστική εγκατάσταση που σχεδιάστηκε από το στούντιο Speirs + Mayor.

Στον επάνω όροφο βρίσκεται η μεγαλύτερη ιδιωτική τραπεζαρία, The Hide & Seek Room, η οποία είναι διακοσμημένη με χειροποίητα έργα τέχνης γύψου που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Rachel Dein για να συλλάβει την εφήμερη ομορφιά των αγριολούλουδων του Λονδίνου.