Το νέο Hikari Yakitori Bar στην πόλη της Βαλένθια μεταφέρει τα vibes των πολυσύχναστων δρόμων του Τόκιο στην Ισπανία, σε σχεδιασμό της επιτυχημένης ομάδας design Masquespacio.

Πρόκειται για το δεύτερο εγχείρημα των ιδιοκτητών  José Miguel και Nuria στην περιοχή Ruzafa στη Βαλένθια, μετά την επιτυχημένη πορεία του πρώτου τους εστιατορίου Nozomi Sushi Bar, με λίστες αναμονής έως και 2 μήνες.

Για ακόμα μία φορά στρέφονται στην Ιαπωνική κουζίνα και διασκέδαση με το Hikari, Yakitori Bar να γίνεται το νέο σημείο συνάντησης στην πόλη. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του από τη Masquespacio, είναι εμπνευσμένος από τα αυθεντικά yakitori bars στις περιοχές Kabukicho, Omoide Yokocho και Hajimeya στο Τόκιο.

Η είσοδος – πρόσοψη του μαγαζιού μοιάζει με ένα τούνελ που προκαλεί τους πελάτες να περάσουν την πόρτα. Στο εσωτερικό κυριαρχεί χαμηλός ηλεκτρικός  neon φωτισμός σε μπλε χρωματισμούς, με βιομηχανικά υλικά στο design.

Τσιμέντο, μέταλλο και ξύλο, λοιπόν, σε έναν συνδυασμό μοντέρνου και κλασσικού δημιουργούν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα σοκάκι, με τα ιδιαίτερα φωτιστικά να κρέμονται από το ταβάνι σαν neon πινακίδες, δείχνοντας το δρόμο προς την ανοιχτή κουζίνα στο βάθος του μαγαζιού.