Το βυζαντινό αρχοντικό, που γράφει τη δική του ιστορία εδώ και 500 και πλέον χρόνια, έχει μεταμορφωθεί σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα ελληνικά καταλύματα. Πρόκειται για το Kinsterna Hotel, το οποίο αποτελεί πλέον μια από τις πιο πολυτελείς προτάσεις φιλοξενίας, και φέτος θα υποδεχθεί τη γιορτή των Χριστουγέννων με ανυπομονησία και νοστιμιά. 

Kinsterna

Συγκεκριμένα, ένας πολύ δημοφιλής chef, με εμπειρία στα εμβληματικά “Hytra” και “Noma” της Δανίας, δίνει το δικό του σύνθημα για την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα. Τη 1η Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί ένα λαμπερό Pre X-mas dinner party με μοναδικές γεύσεις από τον Δημήτρη Δημητριάδης.

Το άκρως ελληνικό μενού του chef για την εορταστική αυτή βραδιά θα στηρίζεται σε επιλεγμένα τοπικά προϊόντα της Μονεμβασιάς, και θα συμπλέει αρμονικά με τη γενικότερη φιλοσοφία του Kinsterna Hotel.

 

Kinsterna

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και τη Πρωτοχρονιά, στο μοναδικό αυτό αρχοντικό θα δημιουργηθεί μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα που θα ξεκινήσει με ιδιαίτερα cocktails και άλλα ροφήματα, όπως καπουτσίνο μανιταριών κλπ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το κυρίως δείπνο με παραδοσιακά προϊόντα με ευρωπαϊκές παραλλαγές και γεύσεις.

Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής βραδιάς στο Kinsterna Hotel το Pre X-mas dinner party θα συνοδεύται από ζωντανή μουσική, ενώ θα πραγματοποιηθούν δρώμενα με δώρα για μικρούς και μεγάλους που θα τονώσουν την εορταστική διάθεση για κάθε παρευρισκόμενο.