Το νέο rum bar Man’s Ruin στο Λίβερπουλ ειδικεύεται στο ρούμι και το μενού και η διακόσμησή του είναι εμπνευσμένα από την εποχή των πειρατών.

mansruin

Οι ιδιοκτήτες του Joe McMahon, Adam Ramsey και  Dan Friend, γνωστοί επιχειρηματίες του χώρου καφεστίασης στην περιοχή δηλώνουν: “To Man’s Ruin το εμπνευστήκαμε μετά από μία επίσκεψή μας στην Αμερική και θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό και ακραίο στην περιοχή. Αν και στην αρχή θέλαμε να φτιάξουμε ένα απλό cocktail bar και αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στη ζωή των πελατών, τόσο προς την διακόσμηση του μαγαζιού, όσο και στην αίσθηση που αφήνει, οπότε στραφήκαμε στα αγαπημένα των πειρατών, ρούμι, γυναίκες, τατουάζ και τζόγος. Έτσι προκύπτει και το όνομα  man’s ruin.’”

mans-ruin-liverpool2

Το εσωτερικό design βασίζεται στο αυθεντικό σκούρο ξύλο που μοιάζει με αυτό των πειρατικών πλοίων, πολλά βαρέλια, χαμηλό φωτισμό σε κόκκινες αποχρώσεις και έργα τέχνης με νέον.

Το μαγαζί άνοιξε στις 25 Αυγούστου, μετά από πολλή αναμονή. Ο manager δηλώνει πως θέλουν να χτίσουν μία σταθερή βάση πελατών και θαμώνων και το μότο τους είναι ‘Work like a captain and play like a pirate’!”.

Δείτε το  σχετικό βίντεο: