Στην πρόσφατη εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, ο οίκος μόδας MM6 Maison Margiela έντυσε την παμπ Running Horse με αλουμινόχαρτο ώστε να παρουσιάσει τη νέα της κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018. Ο γνωστός αυτός οίκος μόδας θέλησε να συνδυάσει την μόδα με την εστίαση και την υψηλή ραπτική με αντικείμενα της καθημερινότητας, χρησιμοποιημένα φυσικά με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Έτσι, λοιπόν, στο πλαίσιο αυτής της σκέψης, για την παρουσίαση αυτού του οίκου ακόμη και το πιο μικρό στοιχείο και αντικείμενο του χώρου ντύθηκε με αλουμινόχαρτο ώστε να προσδώσει την φουτουριστική διάθεση που επιθυμούσαν οι σχεδιαστές. Από τα τραπέζια και τις καρέκλες μέχρι τα ποτήρια τα πόμολα της πόρτας αλλά και οι καθρέφτες απέκτησαν άλλη όψη ώστε να αντικατοπτρίζουν το κόνσπετ της έκθεσης, δηλαδή ότι κάτι κλασικό και γνωστό μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι εντελώς διαφορετικό, καινούριο αλλά και μοδάτο όταν ντυθεί με το χρώμα μεταλλικό ασημί.

Όλες οι ιδέες για τις δημιουργίες αυτής της κολεξιόν του οίκου, αντλήθηκαν από μοτίβα και παλιές φωτογραφίες στο αρχείο του. Στην πασαρέλα, εμφανίστηκαν καινούριες εκδοχές των πιο δημοφιλών δημιουργημάτων του οίκου και όλα αυτά σε ασημί μεταλλικό χρώμα. Για τα αξεσουάρ χρησιμοποιήθηκαν καθημερινά αντικείμενα στους ίδιους χρωματισμούς, όπως για παράδειγμα ένα κράνος ποδηλάτη έγινε τσάντα, ή εξοπλισμός από την παμπ , όπως πιρούνια χρησιμοποιήθηκαν σαν κοσμήματα κεφαλής.

Η ιδέα αυτή με το αλουμινόχαρτο ενθουσίασε τους καλεσμένους που παρακολούθησαν την πασαρέλα, οι οποίοι απήλαυσαν σε ποτήρι ντυμένο με αλουμινόχαρτο την δημοφιλή μπύρα του μαγαζιού.