Το πρώτο NBA Café στην Ευρώπη αναμένεται να ανοίξει από την ισπανική εταιρεία “AN” το φθινόπωρο του 2016 στο La Rambla της Βαρκελώνης και οι Ευρωπαίοι λάτρεις του αμερικανικού μπάσκετ το περιμένουν πώς και πώς.

nba1

Πρόκειται για τον πρώτο ειδικά διαμορφωμένο χώρο αφιερωμένο στο NBA, φτιαγμένο υπό τη καθοδήγηση της “An Grup”, μία από τις μεγαλύτερες ισπανικές εταιρίες στο χώρο της εστίασης, με «πρωτεργάτη» το γνωστό σχεδιαστή Lázaro Rosa-Violán.

Το NBA Cafe θα στεγάζεται σε ένα χώρο 1200 τετραγωνικών μέτρων, η διακόσμηση θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο NBA,με εικόνες από αξέχαστες στιγμές και παιχνίδια, εμβλήματα και multimedia οθόνες στις οποίες θα προβάλλονται αγώνες και σχετικές εκπομπές. Η υπόλοιπη αισθητική του χώρου θα είναι βασισμένη στην αμερικανική κουλτούρα, όπως και η κουζίνα, με κλασσικά πιάτα, όπως burgers και steaks.

νβα2

«Το ΝΒΑ έχει μία μακροχρόνια σχέση με τους φίλους και την πόλη της Βαρκελώνης», δηλώνει ο Αντιπρόεδρος Ευρώπης, Αφρικής & Μέσης Ανατολής του ΝΒΑ, Jesus Bueno Pascual και συνεχίζει «Το NBA Cafe της Βαρκελώνης θα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για τους φιλάθλους όλων των ηλικιών και ένας εκπληκτικός τρόπος για να φέρει το ΝΒΑ κοντά στον κόσμο»

 

Και η επίσημη ανακοίνωση του NBA