Το Quick Pleasure, άνοιξε μόλις χθες τις πόρτες του, και πάλι, ύστερα από τις “καλοκαιρινές διακοπές”, και περιμένει να δώσει τη δική του γεύση στις δικές σας βραδιές!

Τι γίνεται όταν η πρωτοπορία συναντά το παρελθόν; Τι γίνεται όταν μια κλασική γεύση εκμεταλλεύεται την παράδοση και δημιουργεί μια νέα;

Το Quick Pleasure κάνει αυτό ακριβώς, και προσφέρει τα ζυμαρικά αλλιώς! Η παραδοσιακή συνταγής της γιαγιάς για χειροποίητα φρέσκα ζυμαρικά εδώ αλλάζει μορφή και προσαρμόζεται στην σύγχρονη εποχή, προκαλώντας κάτι παραπάνω από ευχαρίστηση.

Φρέσκα ζυμαρικά σε περιμένουν καθημερινά σε ένα κουκλίστικο μαγαζί στο Γκάζι, που ξεχωρίζει από μακριά χάρη στο ιδιαίτερο πράσινο χρώμα του, και υπόσχονται να σου μείνουν αξέχαστα. Τι τα κάνει διαφορετικά;
Η αστείρευτη έμπνευση των δημιουργών τους, φυσικά
.

Εδώ και λίγα χρόνια οι προσωπικότητες που κρύβονται πίσω από την επωνυμία, αλλάζουν τη μαγειρική κουλτούρα προσφέροντας μοναδικό μενού από φρέσκα ζυμαρικά, γεμιστά και μη, και σε καλούν να τα δοκιμάσεις συνδυάζοντας τα με τις εξίσου μοναδικές τους σάλτσες. Η ποικιλία των συνδυασμών είναι, φυσικά, μεγάλη αφού εσύ επιλέγεις τι θα δοκιμάσεις. Μπαίνεις, επιλέγεις, παίρνεις το πακετάκι σου και απολαμβάνεις. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα, τόσο νόστιμα.

12 ζυμαρικά και 12 σάλτσες, που δεν έχεις δοκιμάσει πουθενά αλλού, περιμένουν να τις επιλέξει. Μια δύσκολη, αδιαμφισβήτητα, απόφαση που δε θα σε απογοητεύσει. Πέραν όμως αυτών, μπορείς ακόμα να κάνεις και συνδυασμό περισσότερων της μιας σάλτσας. Κι αν δεν θέλεις να δοκιμάσεις τα ζυμαρικά με τον κλασικό τρόπο, σου δίνουν και την εναλλακτική του ριζότο, της μακαρονοσαλάτας κλπ.

Η ποικιλία σε συνδυασμό με τις μοναδικές τιμές και φυσικά το ατελείωτο κέφι των παιδιών, που θα σε εξυπηρετήσουν, καθιστούν το Quick Pleasure τον απόλυτο προορισμό για φρέσκα ζυμαρικά, και μάλιστα για όλες τις “κρίσιμες” ώρες. Τι καλύτερο από μια γευστική μακαρονάδα ύστερα από ένα ξενύχτι στη νυχτερινή ζωή του Κεραμεικού;

Η απόλυτη ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου, εδώ γίνεται πραγματικότητα με τις μοναδικές γεύσεις να δημιουργούν τη δική τους ιστορία στο κέντρο της πόλης.

Γεύσεις, Άνθρωποι, Εμπειρίες, τρεις λέξεις που θα περιέγραφαν άριστα το συγκεκριμένο μαγαζί street food. Γιατί πάντα ο σωστός συνδυασμός έχει και το καλύτερο αποτέλεσμα.