Όταν μια αλυσίδα fast food δημιουργεί το δικό της ξενοδοχείο το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σε αυτήν την περίπτωση η Taco Bell έκανε την διαφορά!

Taco Bell

Οι οπαδοί της Taco Bell είναι προφανώς τόσο εθισμένοι στο εμπορικό σήμα της μεξικάνικης αλυσίδας γρήγορου φαγητού, που όχι μόνο καταναλώνουν αυτές τις λιχουδιές αλλά δείχνουν να επιδοκιμάζουν κάθε κίνηση της επωνυμίας. Η εταιρεία θεώρησε επίσης ότι το εμπορικό σήμα έχει αρκετή φήμη και επιρροή κάτι που οδήγησε στην απόφαση να ανοίξει ένα Taco Bell Hotel αυτόν τον Αύγουστο στο Palm Spring της Καλιφόρνια.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα πραγματικό ξενοδοχείο και θέρετρο που εμπλουτίζεται με το εμπορικό σήμα της αλυσίδας γρήγορου φαγητού με κάθε τρόπο, από κατάστημα δώρων που πωλεί ενδύματα με θέμα το Taco Bell μέχρι δωμάτια εμπνευσμένα από το Taco Bell και ακόμη και ένα σαλόνι που προσφέρει τέχνη εμπνευσμένη από το Taco Bell.

Taco Bell

Το εντυπωσιακό σημείο με το νέο αυτό ξενοδοχείο είναι ότι όλα τα δωμάτια κρατήθηκαν μόλις σε δύο λεπτά από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το άνοιγμά του, κάτι που αποδεικνύει πώς ο κόσμος όχι απλά καταναλώνει το γρήγορο φαγητό της εταιρείας, αλλά πολύ περισσότερο ότι το λατρεύει.

Source :